Ο Νίκος Ανδρουλάκης στα Γιάννενα για την Παιδεία

Πολιτική

Εξόρμηση ενημέρωσης, επικοινωνίας και διαλόγου με ανθρώπους της εκπαίδευσης (εκπαιδευτικούς, γονείς, φοιτητές, μαθητές, φορείς)  ξεκινά το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής από την Ήπειρο.

Στο πλαίσιο αυτό θα μιλήσει στα Γιάννενα την Κυριακή και ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

Το «Οδοιπορικό για την Παιδεία», που συντονίζει ο βουλευτής Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Παιδείας σε συνεργασία με τον Τομέα Παιδείας του  ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, «αποτελεί μια κινηματική προσέγγιση για τη δημιουργία δικτύων, επαφή με την περιφέρεια, καταγραφή προβλημάτων, διαμόρφωση ατζέντας και θέσεων για την παιδεία», όπως σημειώνεταο.

Ξεκινά με τριήμερη επίσκεψη στην Ήπειρο την Παρασκευή από την Άρτα και την Πρέβεζα, θα συνεχιστεί το Σάββατο στη Θεσπρωτία  και θα ολοκληρωθεί με κεντρική εκδήλωση στα Ιωάννινα  στην οποία θα παραστεί και θα μιλήσει με  θέμα «Παιδεία και ανισότητες»,  ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης. Ανάλογες εκδηλώσεις θα διοργανωθούν πανελλαδικά.

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα του «Οδοιπορικού στην Παιδεία»:

– ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/10: ΑΡΤΑ

10.30  Επίσκεψη στο ΕΠΑΛ Άρτας.

12:00 Επίσκεψη στο ειδικό δημοτικό σχολείο Άρτας

13.00 Επίσκεψη στη Σχολή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

14:00 Γεύμα με εκπαιδευτικούς της πόλης

– ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  20/10:  ΠΡΕΒΕΖΑ

18:00 Επίσκεψη στο Εσπερινό ΕΠΑΛ -ΙΕΚ

– ΣΑΒΒΑΤΟ 21/10 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

10:00 Επίσκεψη στο Μουσικό σχολείο 2.

11:30 Συνάντηση με φορείς

– ΚΥΡΙΑΚΗ 22/10  ΙΩΑΝΝΙΝΑ

12:00 Κεντρική ομιλία  Προέδρου ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ν. Ανδρουλάκη. Θεματική: Παιδεία και ανισότητες (ξενοδοχείο Dulac)

20:30 Δείπνο  με εκπαιδευτικούς.