ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΣ – Τον Οκτώβριο οι εθνικές κάλπες λέει ο βουλευτής

Πολιτική

Με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα συντάσσεται ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων Γιάννης Στέφος αναφορικά με τις εθνικές εκλογές και το χρόνο που θα προκηρυχθούν.
Ο βουλευτής ξεκαθαρίζει ότι οι εθνικές κάλπες… θα στηθούν στα τέλη Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου αφήνοντας στην άκρη τα όποια σενάρια πυροδοτούνται κάθε φορά από διαφορετικές κατευθύνσεις και κόμματα.
Ο Γιάννης Στέφος επιτέθηκε κατά της Νέας Δημοκρατίας ενώ από το κάδρο…δεν έβγαλε και το ΚΙΝΑΛ λέγοντας ότι «η ψαλίδα κλείνει» και ότι η όποια διαφορά είναι στα όρια του στατιστικού λάθους.
Απαντώντας σε όσα τους καταλογίζει η Αξιωματική αντιπολίτευση για τα «προεκλογικές» προσλήψεις σε δήμους, φορείς και στην Εκπαίδευση και την Υγεία, ο κ. Στέφος τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εντελώς διαφορετική πολιτική από την ΝΔ επιστρέφοντας τις επιθέσεις που δέχεται η κυβέρνηση απο τους αρχηγούς των άλλων πολιτικών κομμάτων.

Τελικά τι θα γίνει στις αυτοδιοικητικές- ευρωεκλογές;

Το ερώτημα ένα: Τι θα γίνει με το ΣΥΡΙΖΑ σε αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές;
Ο κ. Στέφος υποστηρίζει ότι δίνουν μεγάλη βαρύτητα στις ευρωεκλογές λέγοντας ότι είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την κυβέρνηση ενώ αναφορικά με τις αυτοδιοικητικές τονίζει ότι υπάρχουν άλλα κριτήρια στην επιλογή των προσώπων για την τοπική αυτοδιοίκηση.
Τέλος, αναδεικνύει την συμμετοχή νέων ανθρώπων στα ψηφοδέλτια υπογραμμίζοντας πόσο σημαντικό είναι τόσοι νέοι άνθρωποι να κατέρχονται στις εκλογές και να ασχολούνται με τα κοινά.