ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ – Δήμαρχος ο Κ. Τζαφέας, καλά ποσοστά για τον Σ. Βασιλείου

Πολιτική

Ανανέωσε τη θητεία του στον Δήμο Μετσόβου ο Κώστας Τζαφέας επικρατώντας τη δεύτερη Κυριακή συγκεντρώνοντας το 56,10% των ψήφων.
Αντίπαλός του ήταν ο Σπύρος Βασιλείου που πήρε το 43,90%, ποσοστό καθόλου άσχημο για τη νεοσύστατη παράταξη «Δύναμις Δημοτών».
Η αποχή ήταν στο 52,35% με τους ψηφίσαντες εκλογείς να καταμετρούνται 4.754 έναντι των 9.977 των εγγεγραμμένων.
Ο κ. Τζαφέας μιλώντας στο ITV τόνισε πως από αυτή την νέα εποχή στο δήμο Μετσόβου δεν θα απουσιάσει κανείς και αυτή είναι μία και προσωπική του στρατηγική, να απευθυνθεί σε όλες τις παρατάξεις, για την αντιμετώπιση του συνόλου των προβλημάτων.
Η παράταξη Δύναμις Δημοτών σε γραπτή της ανακοίνωση σημειώνει τα εξής:
«Συγχαίρουμε τον κ. Κώστα Τζαφέα για την επανεκλογή του και του ευχόμαστε καλή δύναμη. Ήταν μια δύσκολη μάχη την οποία δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Ως μια νέα παράταξη πετύχαμε πολλά και καταφέραμε να πείσουμε σχεδόν δύο χιλιάδες δημότες του Δήμου Μετσόβου να μας υποστηρίξουν. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι η παράταξη μας ήρθε πρώτη σε 6 από τις 11 κοινότητες του Δήμου Μετσόβου αποτελεί μια τεράστια παρακαταθήκη για το μέλλον. Επίσης κρατάμε το γεγονός ότι περίπου το 35% των κατοίκων του Μετσόβου απέδειξαν ότι το δίλημμα Μέτσοβο – Χωριά είναι ψεύτικο.
Ως “Δύναμις Δημοτών” υποσχόμαστε ότι θα τιμήσουμε τον ρόλο μας ως μειοψηφική παράταξη στα πλαίσια ενός νέου νόμου και θα εργαστούμε για το καλό του τόπου μας. Μέσα στην επόμενη τετραετία θα διορθώσουμε τα λάθη μας, θα είμαστε κοντά στους συνδημότες μας και σίγουρα στην επόμενη εκλογική διαδικασία θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί».