ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ – Επανεξελέγη ο Χρήστος Ντακαλέτσης

Πολιτική

Ο Χρήστος Ντακαλέτσης θα είναι εκ νέου δήμαρχος στον δήμο Δωδώνης, καθώς κατέλαβε την πρώτη θέση στον β’ γύρο με 55,72% έναντι 44,12% του Κ. Κατσανάκη.
Ο κ. Ντακαλέτσης θα παραμείνει στο τιμόνι του δήμου Δωδώνης για μια ακόμη θητεία με στόχο να υλοποιήσει το πρόγραμμά του.
Ο επανεκλεγείς δήμαρχος είχε αντίπαλό του στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών τον κ. Κατσανάκη. Τα αποτελέσματα ανέδειξαν και πάλι νικητή τον κ. Ντακαλέτση που έγινε δεκτός με χειροκροτήματα την Κυριακή το βράδυ μετά την οριστικοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων.
Ο δήμαρχος μιλώντας τηλεφωνικά στο ITV ευχαρίστησε τους συνδημότες του για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του ενώ ερωτηθείς για το αποτέλεσμα που τον δικαιώνει τόνισε ότι οι πολίτες έκρινα με γνώμονα τις πράξεις.
Όσο αναφορά την επόμενη ημέρα για το Δήμο Δωδώνης, ο κ. Ντακαλέτσης αναφέρθηκε στο πρόγραμμά του που έχει θέσει σε προτεραιότητα για τα επόμενα χρόνια υπογραμμίζοντας ότι πρόθεσή του είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και η συνέχιση της δημιουργίας έργων υποδομής που θα συμβάλλουν καθοριστικά σε αυτό.
Προτεραιότητα, επίσης του δημάρχου είναι οι νέοι άνθρωποι στους οποίους επιθυμεί να δημιουργήσει ακόμη περισσότερες προϋποθέσεις ώστε να παραμείνουν στο δήμο Δωδώνης και να δραστηριοποιούνται σε αυτόν.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ