Τύχη βουνό για τον εγκλωβισμένο οδηγό

Τοπικά

Τυχερός μέσα στην ατυχία του… ήταν ένας νεαρός ο οποίος την ώρα που πάρκαρε σε πυλωτή πολυκατοικίας στην οδό Ευεργετών, έσπασε και έπεσε ένα δέντρο στην οροφή του αυτοκινήτου.

Όλα έγιναν αστραπιαία όταν εξαιτίας της σφοδρής καταιγίδας το δέντρο έπεσε πάνω στον ουρανό του αυτοκινήτου, εγκλωβίζοντας στο εσωτερικό τον οδηγό του.

Ευτυχώς η αντίδραση των ενοίκων της πολυκατοικίας αλλά και των γονιών του νεαρού ήταν άμεση. Μέχρι να φτάσουν τα οχήματα της Πυροσβεστικής είχαν καταφέρει να βγάλουν τον νεαρό από το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής, που έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο με ειδικά μηχανήματα έκοψαν τον μεγάλο κορμό και τα κλαδιά του δέντρου που είχαν κυριολεκτικά καλύψει ολόκληρο το αυτοκίνητο.

Ο νεαρός δεν έπαθε ευτυχώς το παραμικρό, εκτός απo το σοκ ενώ όπως μας είπε εάν είχε βγει δευτερόλεπτα νωρίτερα από το αυτοκίνητό του η εξέλιξη για τον ίδιον δεν θα ήταν θετική.

Οι γονείς του παιδιού παρόντες νιώθουν τυχεροί και ευχαριστούν πρώτα τους γείτονες και έπειτα τους πυροσβέστες που έσπευσαν να βοηθήσουν το παιδί τους.

«Ευτυχώς σταθήκαμε πολύ τυχεροί και δεν έπαθε τίποτα το παιδί ενώ και η ζημιά στο όχημα δεν είναι μεγάλη. Το δέντρο που βρίσκεται στον ακάλυπτο διπλανής πολυκατοικίας είχε κλαδευτεί προ ημερών όπως και άλλα δέντρα. Χρειάζεται από όλους μας προσοχή» κατέληξε ο πατέρας του νεαρού φανερά ανακουφισμένος που το παιδί του δεν χτύπησε.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ