Οι μελισσοκόμοι στις κάλπες

Τοπικά

Στις κάλπες προσέρχονται την ερχόμενη Κυριακή 23 Ιανουαρίου οι μελισσοκόμοι μέλη του συλλόγου «Αρισταίος»

Στις κάλπες προσέρχονται την ερχόμενη Κυριακή 23 Ιανουαρίου οι μελισσοκόμοι μέλη του συλλόγου «Αρισταίος» προκειμένου να εκλέξουν τα νέα μέλη των διοικητικών οργάνων του συλλόγου τους.

Ο Αναστάσιος Ποντίκης κάλεσε όλους τους μελισσοκόμους να προσέλθουν στις εκλογές και να συμμετάσχουν στην ανάδειξη των νέων εκπροσώπων τόσο για το Δ.Σ. του συλλόγου όσο και για την Εξελικτική Επιτροπή καθώς και των Αντιπροσώπων για την ΟΜΣΕ. Η εκλογική διαδικασία θα γίνει στο γραφείο του Συλλόγου, στα Σεισμόπληκτα με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και τα σχετικά πρωτόκολλα.

«Τα θέματα των μελισσοκόμων είναι πολλά ακόμη και μέσα στην περίοδο της πανδημίας που δεν έχει τελειώσει χρειάστηκε να είμαστε παρόντες και ενεργοί προκειμένου να δοθούν λύσεις σε ζητήματα που είχαν προκύψει με τις μετακινήσεις των μελισσοκόμων αλλά και με άλλα πρακτικά καθημερινά ζητήματα που αντιμετώπισε ο κλάδος μας. Θέλω να καλέσω όλους τους συναδέλφους να έρθουν και να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία» είπε ο κ. Ποντίκης που συμμετέχει εκ νέου στις εκλογές της Κυριακής.

Δοθείσης της ευκαιρίας ο κ. Ποντίκης υποστήριξε ότι πολλά από τα σχέδια και τις προγραμματισμένες δράσεις που γινόταν από τα μέλη του συλλόγου όπως η γιορτή μελιού, εξαιτίας των συνθηκών ακυρώθηκαν, τονίζοντας ότι μόλις επιτρέψει η πανδημία θα επιστρέψουν δριμύτεροι.

Τέλος, σύμφωνα με την ανακοίνωση το απερχόμενο Δ.Σ. στην τελευταία του συνεδρίαση αποφάσισε λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών τα εξής:

Για τα έτη 2020 και 2021 λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών(πανδημία) ΔΕΝ θα ζητηθεί να πληρώσουν συνδρομή. Οι πληρωμές που έχουν γίνει αυτά τα έτη θα πιστώνονται στα επόμενα.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ