Με ρέγουλο… το πετρέλαιο θέρμανσης

Τοπικά

Με ρέγουλο βάζουν πετρέλαιο θέρμανσης οι καταναλωτές προκειμένου να μπορέσουν να ζεστάνουν σπίτια και επιχειρήσεις. Η κατανάλωση είναι σε καλά επίπεδα σε σχέση με άλλες χρονιές αν και οι καταναλωτές συνεχίζουν να είναι προσεκτικοί στις ποσότητες που προμηθεύονται και βάζουν τόσο όσο επιτρέπει η τσέπη τους.
Ο αντιπρόεδρος των Βενζινοπωλών Θανάσης Παπαδόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την αγοραστική κίνηση. «Οι καταναλωτές βάζουν τόσα λίτρα όσα μπορούν να αγοράσουν. Εμείς είμαστε πάντα κοντά στους καταναλωτές μας ακόμη και για λίγα λίτρα πετρελαίου πηγαίνουμε κανονικά τις παραγγελίες. Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους» εξηγεί ο κ. Παπαδόπουλος.
Οι παραγγελίες είναι συνήθως μικρές αλλά επαναλαμβανόμενες. Αυτό σημαίνει ότι ο καταναλωτής προμηθεύεται όχι μια φορά για να βγάλει κάποιους μήνες αλλά συνέχεια ώστε να μπορεί να κάνει κοντρόλ των χρημάτων που έχει και μπορεί να διαθέσει.
«Η κίνηση είναι σε καλά επίπεδα και είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό» είπε ο κ. Παπαδόπουλος σημειώνοντας ότι η τιμή έχει μικρές διακυμάνσεις.
Τέλος, αναφορικά με τους ελέγχους στα κάυσιμα υποστήριξε ότι «είναι διαρκείς και γίνονται από το ίδιο το υπουργείο στο οποίο και συγκεντρώνονται όλα τα στοιχεία από τα πρατήρια. «Το υπουργείο ελέγχει τα στοιχεία. Πάντως έλεγχοι γίνονται» κατέληξε ο κ. Παπαδόπουλος.