Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΔΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ: Αποκαταστάθηκαν σπασμένες αντλίες και καμένοι πίνακες

Τοπικά

Στη διακοπή ρεύματος λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ οφείλονταν την Παρασκευή τα προβλήματα στην υδροδότηση του ΣΥΔΛΙ με τα συνεργεία της ΔΕΗ να σπεύδουν για να αποκαταστήσουν την βλάβη.

Στο μεταξύ, πολλά είναι τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών στο Σύνδεσμο Ύδρευσης Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων (ΣΥΔΛΙ). Ανάμεσα στα μεγαλύτερα προβλήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο ΣΥΔΛΙ είναι αυτά που αφορούν σε σπάσιμο αντλιών αλλά και στους πίνακες λειτουργίας που άφησαν εκτός υδροδότησης πολλές περιοχές.
Ο πρόεδρος του ΣΥΔΛΙ Ηλίας Αρλέτος αναφέρθηκε στα προβλήματα ζητώντας την κατανόηση των πολιτών αλλά και μια συγγνώμη για την ταλαιπωρία που έχει προκληθεί.
«Τα περισσότερα προβλήματα δημιουργήθηκαν από τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον παγετό. Έσπασαν σωλήνες και δημιουργήθηκαν προβλήματα στους πίνακες. Προβλήματα που μας πήρε χρόνο να τα αποκαταστήσουμε και να δώσουμε εκ’ νέου νερό στους πολίτες από τους οποίους ζητούμε την κατανόηση και μια συγγνώμη», είπε ο κ. Αρλέτος δίνοντας την εικόνα των προβλημάτων που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν.
Ο πρόεδρος του ΣΥΔΛΙ ευχαρίστησε και τους εργαζόμενους καθώς χρειάστηκε να εργαστούν κάτω από αντίξοες συνθήκες πολλές ώρες για να λύσουν τα προβλήματα.