Αρνητικά όλα τα rapid test στο Αστικό ΚΤΕΛ 

Τοπικά

Περισσότερα από εκατό άτομα, μέτοχοι και εργαζόμενοι, συμμετείχαν στα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την covid-19, που διενεργήθηκαν το πρωί της Τρίτης στο αμαξοστάσιο του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, από τις Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ. Σημειώνεται πως τα αποτελέσματα των τεστ ήταν όλα αρνητικά. 

Στη συγκινητική ανταπόκριση στάθηκε και ο πρόεδρος του ΔΣ και διευθύνων σύμβουλος του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων Στέφανος Μουστακλής από τη σκοπιά όμως της κοινωνικής ευθύνης των μετόχων και των εργαζόμενων, που όπως και σε άλλες στιγμές στο πρόσφατο παρελθόν, διενεργούν τακτικά rapid test, ώστε να ανταποκρίνονται και στον κοινωνικό χαρακτήρα της εργασίας που παρέχουν στα μέσα μαζικής μεταφοράς. 

Ενόψει της επαναλειτουργίας των σχολείων και της σταδιακής επανέναρξης της αγοράς και της οικονομίας γενικότερα, ο κ. Μουστακλής τόνισε, ότι η εταιρεία προβαίνει σε συχνούς ελέγχους του προσωπικού της, καθώς και σε συνεχείς – καθημερινές απολυμάνσεις των λεωφορείων και των εγκαταστάσεων της εταιρείας.

Ο κ. Μουστακλής εξέφρασε παράλληλα θερμές ευχαριστίες προς τον ΕΟΔΥ και την υπεύθυνη των ΚΟΜΥ στα Ιωάννινα κα Πανίδη, προς την περιφέρεια Ηπείρου και την αντιπεριφερειάρχη Αγνή Νάκου και προς την 6η ΥΠΕ για τη συνεχή υποστήριξή τους και ανταπόκριση στο αίτημα που υποβλήθηκε για τη διενέργεια των τεστ στο αμαξοστάσιο.