Συνεχίζεται η προεκλογική δραστηριότητα της Μ. Τζούφη

Πολιτική

Επίσκεψη στο φοιτητικό εστιατόριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων «Η Φηγός» πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μερόπη Τζούφη

Επίσκεψη στο φοιτητικό εστιατόριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων «Η Φηγός» πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μερόπη Τζούφη και Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, συνοδευόμενοι από τον Χρήστο Μαντά. Εκεί, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους, μέλη ΔΕΠ και φοιτητές.

Η Μερόπη Τζούφη επισκέφθηκε τα Λιθαρίτσια προκειμένου να συμμετάσχει στην έναρξη του φεστιβάλ για τους πρόσφυγες Refugee Week Greece, στο οποίο συμμετείχαν ο Δήμος Ιωαννιτών και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Η υποψήφια βουλευτής τόνισε σε δηλώσεις της πως «η ευρωπαϊκή Συμφωνία Μετανάστευσης & Ασύλου πρέπει να αλλάξει άμεσα και ριζικά και να εστιάσει στην εξασφάλιση νόμιμων και ασφαλών διόδων και στην επανεγκατάσταση προσφύγων σε χώρες-μέλη της ΕΕ με δίκαιο τρόπο». Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, «δε μπορούν να υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις κι άλλα ναυάγια, ούτε επιτρέπεται να αντιμετωπίζονται οι πρόσφυγες απλά ως αριθμοί».

Το πρωί της Τετάρτης, η Μερόπη Τζούφη, ο Χρήστος Μαντάς, ο Δημήτρης Παχατουρίδης και ο Λάμπρος Παπανδρέου πραγματοποίησαν περιοδεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συζήτησαν εκτενώς με το ιατρικό προσωπικό και τους εργαζόμενους, τονίζοντας πως δεσμεύονται για δημόσιες πολιτικές που εξασφαλίζουν την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας και τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών των υγειονομικών.