ΔΥΝΑΜΙΣ ΔΗΜΟΤΩΝ – Στόχος η πρωτιά σε κάθε κοινότητα

Πολιτική

Τρεις ακόμη σταθμούς περιελάμβανε η προεκλογική πορεία του επικεφαλής της παράταξης «Δύναμις Δημοτών» και υποψηφίου Δημάρχου Μετσόβου, Σπύρου Βασιλείου.
Ο κ. Βασιλείου και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, επισκέφθηκαν διαδοχικά την Μικρή και Μεγάλη Γότιστα και το Μεγάλο Περιστέρι, όπου συνομίλησαν με κατοίκους, άκουσαν τα προβλήματα τους και κατέθεσαν τις προτάσεις, του δομημένου και άμεσα υλοποιήσιμου προγράμματος της «Δύναμις Δημοτών».
«Δεν μιλάμε απλά για διαφορετικές νοοτροπίες ανάμεσα σε εμάς και τις άλλες παρατάξεις, μιλάμε για δυο διαφορετικούς κόσμους, οι διαφορές μας είναι χαώδεις. Δυστυχώς καθημερινά επιβεβαιώνεται ότι όλες οι αντίπαλες παρατάξεις είναι οι διαφορετικές όψεις του ιδίου νομίσματος. Ξέρετε δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί πλέον που μας λένε ότι αν τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχε καθόλου Δήμαρχος και δημοτική αρχή … ίσως τα πράγματα να ήταν πολύ καλύτερα», ήταν ορισμένες μόνο από τις τοποθετήσεις του υποψηφίου Δημάρχου, Σπύρου Βασιλείου στο Μεγάλο Περιστέρι.
Το μήνυμα που πήραν από τους κατοίκους σε Μικρή και Μεγάλη Γότιστα, αλλά και στο Μεγάλο Περιστέρι, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμις Δημοτών», ήταν πως η παράταξη μπορεί να κάνει πράξη τον στόχο της, στην εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου, που είναι… «πρώτη σε κάθε κοινότητα».