ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ – Νέα δεδομένα μετά την υποστήριξη σε Τ. Καλογιάννη

Πολιτική

Την στροφή των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας προς την παράταξη «Ιωάννινα 2023 – Το μέλλον σήμερα» με επικεφαλής την Τατιάνα Καλογιάννη ενδέχεται να προκαλέσουν οι πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη από τα Γιάννενα.
Σύμφωνα με τα όσα είχε αναφέρει στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης, τόσο ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης όσο και η κ. Καλογιάννη ως αντιπεριφερειάρχης έχουν επιτελέσει υποδειγματικό έργο κατά τη θητεία τους. Συγκεκριμένα για την αντιπεριφερειάρχη είχε αναφέρει πως η συμβολή της ήταν ουσιαστική για το έργο διαχείρισης απορριμμάτων και της είχε ευχηθεί καλή επιτυχία. «Στο έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων το οποίο ολοκληρώθηκε επί δικής σου θητείας, αγαπητέ Αλέκο, με σημαντική συμμετοχή της Τατιάνας Καλογιάννη, την οποία θέλω να αναγνωρίσω και να της ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Είναι ένα έργο σημαντικό το οποίο αποδεικνύει έμπρακτα πώς αντιλαμβανόμαστε την περιφερειακή ανάπτυξη. Έχετε όλες τις δυνατότητες, φίλες και φίλοι, εδώ στην Ήπειρο, να κάνετε ένα μεγάλο αναπτυξιακό θαύμα, να συνδυάσετε τον πρωτογενή τομέα για τον οποίο τόσο ενδιαφέρεται ο Αλέκος», είχε αναφέρει αναλυτικά ο κ. Μητσοτάκης.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται μάλιστα να θεωρεί «δυνατό χαρτί» την υποψηφιότητα της κ. Καλογιάννη διότι κατά την επίσκεψή του στα Γιάννενα είχε πραγματοποιήσει προσωπική συνάντηση μαζί της, κάτι που έκανε με άλλους επικεφαλής παρατάξεων που προέρχονται από τον ίδιο κομματικό χώρο. Στη συνάντηση που είχαν συζήτησαν για θέματα του Δήμου Ιωαννιτών και ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε με θερμά λόγια στο έργο της Τατιάνας Καλογιάννη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην παράταξη Ιωάννινα_2023.

ΕΛΕΝΗ ΜΑΚΡΟΓΙΑΝΝΗ