ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ  – Σειρά συναντήσεων με φορείς και οργανισμούς

Πολιτική

Με μειλίχια λόγια υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων Γρηγόρης Γκίκας τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Γκόντα πλέκοντας εγκώμιο για το έργο του. Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας πραγματοποίησε μια σειρά συναντήσεων λίγο πριν τις εκλογές ξεκινώντας την Πέμπτη από το ΚΤΕΛ.
«Με το Γρηγόρη Γκίκα συμπορευτήκαμε για πολλά χρόνια μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και δώσαμε δείγματα δουλειάς. Χρειάστηκε να συγκρουστούμε σκληρά με διάφορες αντιδραστικές δυνάμεις για να γίνει η μεταφορά των εγκαταστάσεων του υπεραστικού ΚΥΕΛ στη σημερινή τους θέση και μέσα από αυτούς τους αγώνες ήλθε η δικαίωση και έτσι σήμερα υπάρχει ένας χώρος σύγχρονος από τον οποίο εξυπηρετούνται τόσο οι μέτοχοι και οι εργαζόμενοι όσο και οι επιβάτες» ήταν η απάντηση του Νίκου Γκόντα.
Ο κ. Γκόντας επισκέφθηκε ακόμη το κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Ιωαννίνων (ΣΧΕΔΙΑ) και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον πρόεδρο του φορέα Στέφανο Τζιμογιάννη για την πολύτιμη προσφορά από τα χρόνια της δημιουργίας μέχρι σήμερα.
Λίγο αργότερα ο Ν. Γκόντας συναντήθηκε με εκπροσώπους του σωματείου «ΠΑΜΒΩΤΙΣ» οι οποίοι εκπροσωπούν τους ιδιοκτήτες καφέ – μπαρ και συναφών επαγγελμάτων.
Επίσης, ο κ. Γκόντας επισκέφθηκε τη Νέα Ζωή και το Πέραμα και συνομίλησε με κατοίκους.
Ακόμη, βρέθηκε στο Ίδρυμα Βορειοηπειρωτικών Ερευνών και επικεντρώθηκε στη δράση του ιδρύματος για πάνω από σαράντα χρόνια λειτουργίας του.
Επόμενοι σταθμοί της επίσκεψης ήταν το νοσοκομείο Χατζηκώστα και το ΠΠΓΝΙ. Ο κ. Γκόντας μαζί με τους υποψήφιους συμβούλους επισκέφθηκε τις κλινικές των δύο νοσοκομείων και ενημερώθηκε από γιατρούς και νοσηλευτικό και διοικητικό δυναμικό για τη λειτουργία τους. Ενημέρωση είχε ο κ. Γκόντας και από τους δύο διοικητές των νοσοκομείων, οι οποίοι και εκείνοι με τη σειρά τους περιέγραψαν την κατάσταση στα νοσοκομεία. Στη συνέχεια το ίδιο κλιμάκιο επισκέφθηκε τον ναυτικό όμιλο.