ΔΥΝΑΜΙΣ ΔΗΜΟΤΩΝ – Τελεταία περιοδεία πριν τις κάλπες

Πολιτική

Με περιοδείες σε χωριά του δήμου Μετσόβου ολοκληρώνει το απόγευμα της Παρασκευής την προεκλογική του εκστρατεία ο επικεφαλής και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Δύναμις Δημοτών».
Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Σπύρος Βασιλείου και όλοι οι υποψήφιοι της παράταξης «Δύναμις Δημοτών», της μοναδικής νέας παράταξης στο Δήμο Μετσόβου, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, επισκέφτηκαν, περισσότερες από μια φορές, όλα τα χωριά του Δήμου, συναντήθηκαν με κατοίκους και συνομίλησαν μαζί τους για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους και στις δουλειές τους.
Στις επισκέψεις στα χωριά, ο υποψήφιος δήμαρχος, Σπύρος Βασιλείου και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, παρουσίασαν αναλυτικά το πρόγραμμα της παράταξης και τις προτεινόμενες λύσεις, για την πραγματικά και ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου Μετσόβου.
Λίγα 24ωρα πριν την κρίσιμη εκλογική «μάχη» της Κυριακής, ο κ. Βασιλείου, με δήλωσή του καλεί τους πολίτες του δήμου Μετσόβου, τους κατοίκους όλων των χωριών, να στηρίξουν την παράταξη «Δύναμις Δημοτών», μια παράταξη που με το υλοποιήσιμο και αναπτυξιακό πρόγραμμά της, θέλει να αλλάξει «σελίδα» στο Μέτσοβο, να φέρει ένα πραγματικά καλύτερο μέλλον για τα παιδιά, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων.
«Όλοι μαζί, χωρίς καμία διάκριση των κατοίκων, χωρίς ανισότητες, χωρίς να ξεχωρίζουμε τους κατοίκους σε πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, σε όλα τα χωριά μας, αλλά και στην έδρα του δήμου, το Μέτσοβο, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν δήμο σύγχρονο, περήφανο και με ευημερία για όλους», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Βασιλείου.