Βανδαλισμοί και συνθήματα στο γραφείο του Γ. Αμυρά

Νέα

Άγνωστοι διέρρηξαν την είσοδο του γραφείου του υφυπουργού Προστασίας του Περιβάλλοντος Γιώργου Αμυρά στα Γιάννενα

Άγνωστοι διέρρηξαν την είσοδο του γραφείου του υφυπουργού Προστασίας του Περιβάλλοντος Γιώργου Αμυρά στα Γιάννενα και προκάλεσαν σοβαρές ζημίες.
Οι εισβολείς έγραψαν σύνθημα συμπαράστασης στον απεργό πείνας και δίψας Δημήτρη Κουφοντίνα, ενώ προκάλεσαν υλικές ζημιές σε καναπέδες, έπιπλα και τοίχους που έβαψαν με μαύρο σπρέι. Από την μανία των αγνώστων δεν γλύτωσαν ούτε τα λάστιχα του ποδηλάτου του υφυπουργού!
Ο ίδιος ο υφυπουργός στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: «Σήμερα τα ξημερώματα κάποιοι που αυτοαποκαλούνται «αγωνιστές», αλλά στην πραγματικότητα είναι φασίστες, διέρρηξαν το πολιτικό γραφείο μου στα Γιάννενα, προκάλεσαν βανδαλισμούς και έγραψαν συνθήματα υπέρ του καταδικασμένου σε ισόβια δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα. Η Δημοκρατία δε φοβάται τις επιθέσεις των υποστηρικτών της τρομοκρατίας. Το Κράτος Δικαίου δεν εκβιάζεται από όσους χρησιμοποιούν βία. Σιγά μη φοβηθούμε τους τραμπούκους.

Υ.Γ.: Έκαναν ζημιές σε όλους τους χώρους του γραφείου και από το μίσος τους δεν γλίτωσαν ούτε τα λάστιχα του ποδηλάτου μου…».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης δήλωσε για το γεγονός: «Τραμπούκοι, υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα, επιτέθηκαν στο πολιτικό γραφείο του Υφυπουργού Προστασίας του Περιβάλλοντος Γιώργου Αμυρά στα Γιάννενα και προκάλεσαν σημαντικές καταστροφές. Οι συνεχείς επιθέσεις τους δεν τρομοκρατούν κανέναν. Ας το αντιληφθούν μια και καλή ότι η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται σταθερά και αταλάντευτα τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Το μόνο που κάνουν με τις τραμπούκικες ενέργειές τους είναι να προκαλούν το αίσθημα των δημοκρατικών πολιτών».
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ