Στ. Καλογιάννης: «Η κυβέρνηση στηρίζει την αγορά και τους εργαζόμενους»

Νέα

Αναλυτική απάντηση έδωσε ο υπουργός Τουρισμού κ Θεοχάρης στην Ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή ο βουλευτής Ιωαννίνων Σταύρος Καλογιάννης, σχετικά με τα μέτρα που προτίθεται να εφαρμόσει το Υπουργείο για τη στήριξη των πληττόμενων τουριστικών επιχειρήσεων, μετά από συνεργασία που είχε με τον Πρόεδρο της Ένωσης τουριστικών γραφείων και τουριστικών λεωφορείων Περιφέρειας Ηπείρου κ. Μανώλη.
Ο κ. Θεοχάρης στην απάντησή του αναφέρεται αναλυτικά στις αποφάσεις που έχουν ληφθεί επί του θέματος τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλα, ο κ. Θεοχάρης γνωστοποίησε στον Σταύρο Καλογιάννη τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλονται για την περαιτέρω ανάδειξη και διατήρηση της εικόνας της χώρας μέσα από τη δημιουργία online πλατφόρμας Greece From Home, καθώς και για τη λειτουργία ανοιχτής Γραμμής Επικοινωνίας στο Υπουργείο Τουρισμού και στην ιστοσελίδα του (www.mintour.gov.gr), όπου μπορούν όλοι οι πολίτες, επιχειρηματίες και εργαζόμενοι να ενημερώνονται για κάθε νεότερο μέτρο.
Ο Σταύρος Καλογιάννης σε δήλωσή του ανέφερε: «Ευχαριστώ τον υπουργό για την αναλυτική και πολύ κατατοπιστική απάντησή του. Η κυβέρνηση δείχνει εμπράκτως ότι στηρίζει ουσιαστικά την αγορά και τους εργαζόμενους κατά την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο της πανδημίας. Ανάλογα δε με τη δυναμική των εξελίξεων, προσαρμόζει τα μέτρα ή αναλαμβάνει νέα, με στόχο την περαιτέρω ανακούφιση των επιχειρηματιών και την προστασία των εργαζομένων».