Σαρώνει… ο κορωνοϊός στο Μέτσοβο

Νέα

Έκκληση του δημάρχου Κώστα Τζαφέα για την πανδημία

Το τετραήμερο πλησιάζει, οι κρατήσεις πολλές. Το Μέτσοβο ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους επισκέπτες. Την ίδια ώρα τα κρούσματα πολλά και η ανησυχία μεγάλη. Όλοι ανησυχούν αλλά λίγοι προσέχουν και ακόμη λιγότεροι λαμβάνουν μέτρα για την ατομική τους προστασία και την προστασία των επισκεπτών.

Έκκληση απευθύνει για ακόμη μια φορά στους Μετσοβίτες ο Δήμαρχος Μετσόβου Κώστας Τζαφέας. Η αύξηση των κρουσμάτων μεγαλώνει την ανησυχία ενώ την ίδια ώρα πολλοί νοσούν και δεν τηρούν κανένα πρωτόκολλο. Κυκλοφορούν παντού σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Την ίδια ώρα, το Μέτσοβο ετοιμάζεται να δεχτεί μεγάλο αριθμό επισκεπτών και αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό καθώς όλοι φοβούνται την διασπορά.

Ο Δήμαρχος δεν μάσησε τα λόγια του και κάλεσε όλους να συμμορφωθούν πριν να είναι αργά: «Θα βγάλουμε κακό όνομα και αυτό θα έχει συνέπειες για όλους μας» τόνισε.

«Φταίει η στάση μας και η αντιμετώπιση»

Ξεκαθάρισε ότι η στάση των πολιτών είναι αυτή που δημιουργεί τα προβλήματα και κάθε φορά το Μέτσοβο βρίσκεται στην δίνη της πανδημίας…

«Δυστυχώς με την στάση μας έχουμε περιέλθει και πάλι σε δύσκολη κατάσταση» αναφέρει ο Δήμαρχος καυτηριάζοντας ότι δεν τηρούνται ούτε τα στοιχειώδη μέτρα όπως μάσκες και αποστάσεις.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ