Η ΜΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ-Συνέπεια της πανδημίας-Να εμβολιαστεί ο κόσμος

Πολιτική

Η κα. Κεφάλα άδραξε την ευκαιρία και κάλεσε εκ νέου τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο

Στις εκλογές για την ανάδειξη των νέων εκπροσώπων των κομματικών οργάνων της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχε η βουλευτής Μαρία Κεφάλα.

Μετά την ψηφοφορία η κα. Κεφάλα ρωτήθηκε για την ακρίβεια στην αγορά αλλά και για την πορεία του προγράμματος «Ελευθερία». Δυστυχώς, ο ρυθμός εμβολιασμού είναι πολύ χαμηλός και η ανησυχία καθώς οδεύουμε προς τον χειμώνα μεγαλώνει

«Θα έπρεπε να έχει εμβολιαστεί όλος ο  κόσμος και να είχαμε τελειώσει με την πανδημία». Με αυτό το σχόλιο απάντησε η βουλευτής της ΝΔ Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα αναφορικά με τις συνέπειες της ακρίβειας που πνίγουν τα νοικοκυριά και δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αφού οι μισθοί είναι καθηλωμένοι και οι ανατιμήσεις διαδέχονται η μια την άλλη.

Η κα. Κεφάλα αναφέρθηκε στα μέτρα στήριξης των πολιτών λέγοντας ότι αυξήθηκε το ποσό για το επίδομα θέρμανσης αλλά και άλλα μέτρα που σχετίζονται με την ενεργειακή κρίση και τις συνέπειες που έχουν αντίκτυπο στην οικονομία και άρα στην κοινωνία.

Τα προβλήματα αυτά είναι συνέπεια της προηγούμενης κατάστασης που σχετίζεται με την πανδημία καθώς είχαμε εκτόξευση των τιμών στις πρώτες ύλες και στις μεταφορές.

Η κα. Κεφάλα άδραξε την ευκαιρία και κάλεσε εκ νέου τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο και να βάλουν τέλος σε αυτή την κατάσταση που οδηγεί σε πολλαπλά προβλήματα με πρώτο την υγεία και έπειτα όλα τα άλλα.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ