Πού θα κοπεί το ρεύμα αύριο Τρίτη

Νέα

Γνωστοποιείται στο κοινό ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:
– Την Τρίτη 14-05-2019:
Α) Από ώρα 08:30 πμ έως 10:30 πμ στις παρακάτω περιοχές: Περιοχή Κατσικάς στις οδούς: Εθνικής Αντιστάσεως από το φούρνο «Μπλάντζου» έως και την επιχείρηση ΝΙΚΙ ΜΕΠΕ, Αρχ. Μακαρίου και πέριξ των επιχειρήσεων Εμπόριο ξυλείας Λισγάρα, ΒΙΟΜΕΤΑΛ, Ξυλόγλυπτα Έπιπλα Βαγγελή – Τασιούλα.
Β) Από ώρα 08:30 πμ έως 9:00 πμ και 10:00 έως 10:30 πμ στις παρακάτω περιοχές: Περιοχή Κατσικάς πέριξ του ναού Αγίου Δημητρίου και πέριξ των επιχειρήσεων «Τεμπελχανείο» και Εμπόριο Ποτών Μάντζιου.
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης των διακοπών που αναφέρονται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ ΑΕ, θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφάλειας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχημάτων.