Αιτήματα έθεσαν οι αστυνομικοί στον Κ. Μητσοτάκη

Νέα

Συνάντηση με Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων πραγματοποίησε λίγο πριν την κεντρική του ομιλία στα Γιάννενα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι αστυνομικοί έθεσαν στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας βασικά αιτήματα από τα οποία ξεχώρισαν η θέσπιση του επιδόματος επικινδυνότητας για τους αστυνομικούς, όπως και η επαναχορήγηση του επιδόματος παραμεθορίου.
Στη συνάντηση ήταν παρόντες το Δ.Σ της ΕΑΥΝΙ, εκπρόσωποι των Ενώσεων των άλλων περιφερειακών ενοτήτων της Ηπείρου, καθώς επίσης η Ένωση Αξιωματικών Ηπείρου και ο Σύλλογος Πολιτικού Προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΑΥΝΙ Κ. Κίτσιος εκτός από τα δύο παραπάνω ζητήματα έθεσαν υπόψιν του κ. Μητσοτάκη και το αίτημα της επαναφοράς των 6.700 οργανικών θέσεων που καταργήθηκαν με το προηγούμενο σχέδιο αναδιάρθρωσης.
Από την πλευρά της η Ένωση Αξιωματικών Ηπείρου ανέδειξε τα προβλήματα που αφορούν το προσωπικό, τον ελλιπή και παλιό στόλο οχημάτων, καθώς και την αναγκαιότητα αξιοποίησης των προγραμμάτων ΕΣΠΑ για την αντικατάσταση των οχημάτων.
«Ο κ. Μητσοτάκης μας διαβεβαίωσε ότι το θέμα της ασφάλειας είναι πρώτης προτεραιότητας για τη Ν.Δ και περιμένουμε να δούμε να υλοποιούνται οι δεσμεύσεις που ανέλαβε», σημείωσε ο κ. Κίτσιος.