«Κλέφτης – μια παράσταση για τον Κατσαντώνη»

Εκδηλώσεις

Η Ομάδα Τέχνης «βορείως» παρουσιάζει το Σάββατο και την Κυριακή την εμβληματική παράσταση «Κλέφτης – μια παράσταση για τον Κατσαντώνη».

 Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων έχει χαρακτηρίσει το 2022 ως «Έτος Κατσαντώνη» και στο πλαίσιο απόδοσης τιμής στον  προεπαναστατικό ήρωα οργανώθηκε μια σειρά εκδηλώσεων το προηγούμενο διάστημα. Στα πλαίσια αυτών των εκδηλώσεων η Ομάδα Τέχνης «βορείως» παρουσιάζει το Σάββατο και την Κυριακή την εμβληματική παράσταση «Κλέφτης – μια παράσταση για τον Κατσαντώνη». Οι παραστάσεις θα δοθούν στις 8.30 το βράδυ, στην αίθουσα «Βασίλειος Πυρσινέλλας του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Γιάννης Σεντελές πρόκειται για μια δραματοποιημένη παρουσίαση της ζωής και της δράσης του ήρωα Κατσαντώνη, σε κείμενο  και σκηνοθεσία του ιδίου του δημάρχου. Η μουσική είναι του Κώστα Χαριτάτου, τα σκηνικά της Χριστίνας Κωστέα, το video projecting του Κωστή Εμμανουηλίδη, ο σχεδιασμός φιγούρων του Πάνου Σεντελέ και οι φωτισμοί του Βαγγέλη Νέτη.

Την προσπάθεια αυτή στηρίζει η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου που στάθηκε στην σημασία αυτών των εκδηλώσεων.

Παίζουν οι Γιώργος Ζιώγας, Βαγγέλης Θεοδωρής, Γεωργία Παπαδημητρίου, Χαρά Παπαδημητρίου, Χρήστος Σδράλλης, Γιάννης Σεντελές, Πάνος Σεντελές, Ρίζος Τραγουδάρας. Κλαρίνο παίζει ο Βασίλης Παπαγεωργίου.

Είσοδος: 8  ευρώ και μειωμένο 5 ευρώ. Πληροφορίες – προπώληση στο τηλέφωνο 6941468358.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ