Υποβλήθηκαν σε τεστ covid-19 οι παίκτες του ΠΑΣ

Αθλητικά

Μετά από 70 περίπου ημέρες, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ πέρασαν και πάλι το κατώφλι του ΠΕΑΚΙ αφού ο προγραμματισμός της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι να ξεκινήσουν άμεσα οι προπονήσεις.

Οι παίκτες υποβλήθηκαν σήμερα σε τεστ για τον covid-19, με τα αποτελέσματα να αναμένεται να έχουν βγει μέχρι αύριο και εφόσον όλα είναι αρνητικά, τότε οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Πέμπτη. Στην είσοδο του ΠΕΑΚΙ, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΣ υποχρεωτικά, φορούσαν μάσκα και γάντια, ενώ θερμομετρούνταν και έγραφαν τα προσωπικά τους στοιχεία σε ειδικό ερωτηματολόγιο που ισχύει για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΓΓΑ.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΣ Αργ. Γιαννίκης, τόνισε, ότι οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες για όλους, όμως και οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο και όλοι θέλουν να ξαναμπούν στο γήπεδο και να ολοκληρώσουν τη χρονιά στους αγωνιστικούς χώρους. Όπως είπε για να είναι έτοιμοι αγωνιστικά οι παίκτες και να μπορούν να ξεκινήσουν οι αγώνες θα πρέπει να περάσουν 4 εβδομάδες προπονήσεων, αν και όπως πρόσθεσε, υπάρχει μεγάλο ρίσκο, όπως φάνηκε και στα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα.

 

«Έτοιμοι θα είμαστε, αλλά είναι μεγάλο ρίσκο να μπουν οι παίκτες χωρίς φιλικά στους αγώνες. Σε έξι παιχνίδια στη Γερμανία είχαν 8 μυικούς τραυματισμούς και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννίκης. Για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων μίλησε ο ιατρός της ομάδας Στ. Ριστάνης, ενώ ο πρόεδρος της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ Π. Κολόκας εξέφρασε τα συγχαρητήρια προς την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, το τεχνικό και το ιατρικό επιτελείο για τον επαγγελματισμό με τον οποίο λειτουργούν.