ΒΙΚΟΣ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 10ο Basketball Camp

Αθλητικά

Το 10ο ΒΙΚΟΣ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ BASKETBALL CAMP ανοίγει και φέτος τις πύλες του να υποδεχτεί μικρούς και μεγαλύτερους φίλους και φίλες της πορτοκαλί θεάς και του αθλητισμού.
Η διοργάνωση φιλοξενείται και φέτος στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας από 24 έως και 28 Ιουνίου και απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 3-16 ετών.
Κάθε πρωί από τις 08.30-13.30 και κάθε απόγευμα από τις 17.30-20.30, οι συμμετέχοντες μπορούν να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες, να γνωρίσουν από κοντά επαγγελματίες προπονητές και καλαθοσφαιριστές προσκεκλημένους του camp, να πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς, να παίξουν σε φιλικούς αγώνες και τουρνουά 3οn3, να προπονηθούν στο άθλημα του μπάσκετ, να βελτιώσουν την τεχνική τους και πάνω από όλα… να περάσουν μαγικές και υπέροχες στιγμές!
Οι διοργανωτές του camp ετοιμάζουν για μία ακόμη χρονιά πολλές εκπλήξεις, ενώ τα ονόματα των καλεσμένων του θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.
Πιστός ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ όπως πάντα και στο κοινωνικό του έργο, διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια πολύ χαμηλό κόστος συμμετοχής για το basketball camp, ενώ και φέτος αναμένεται να κληρωθούν μεγάλα δώρα για τους συμμετέχοντες.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Πληροφορίες-εγγραφές: Αναστασίου Δημήτρης 6973782970.