Δέκα αθλήματα παρουσιάστηκαν στα παιδιά

Αθλητικά

Αθλητική εκδήλωση με την ονομασία «Φεστιβάλ Αθλημάτων – Kids Sport Festival» διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περάματος Ιωαννίνων «Το Σπήλαιο»

Αθλητική εκδήλωση με την ονομασία «Φεστιβάλ Αθλημάτων – Kids Sport Festival» διοργάνωσε ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Περάματος Ιωαννίνων «Το Σπήλαιο», η οποία απευθυνόταν σε παιδιά ηλικίας 6 ετών έως 15 ετών.

Παρόντες στην αθλητική εκδήλωση ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ που υποσχέθηκε να είναι πάντα στο πλευρό των παιδιών με κάθε τρόπο ενώ ευχήθηκε οι εκδηλώσεις αυτές να συνεχιστούν. Την σημασία τέτοιων διοργανώσεων ανέδειξαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γοργόλης ενώ παρούσα και η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη που και εκείνη επεσήμανε την ανάγκη επιστροφής στην κανονικότητα.

Η αντιπρόεδρος του Συλλόγου κα. Ζαλαβρά μίλησε για τα αθλήματα καλώντας όλους και κυρίως τα μικρά παιδιά να τα γνωρίσουν και να ασχοληθούν με αυτά.

Τένις, Μπάσκετ, Στίβος, Handball, Beachvolley,VolleyBall, Κωπηλασία, Ιστιοπλοΐα, TaekwondoITF, Ξιφασκία και Κολύμβηση όλα παρουσιάστηκαν από τους ειδικούς, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχαν διακεκριμένοι αθλητές.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ