4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ ΒΟΡ. ΕΛΛΑΔΟΣ – Με μετάλλια οι Γιαννιώτες βετεράνοι και ανεξάρτητοι αθλητές

Αθλητικά

Το Σαββατοκύριακο 18 και 19-5-19 ήταν γεμάτο αγώνες πιγκ-πογκ και όμορφο θέαμα στο κλειστό γυμναστήριο της Μεταμόρφωσης του Δήμου Ζίτσας, όπου και διεξήχθη το 4ο τουρνουά πιγκ-πογκ βετεράνων και ανεξάρτητων Βορ. Ελλάδος.
Με 72 τελικά συμμετοχές διεξήχθη το 4ο τουρνουά, ένας θεσμός εξαιρετικός, που διαφημίζει το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και δημιουργεί νέους φίλους του αθλήματος.
Η διοργάνωση ευχαριστεί το Δήμο Ζίτσας για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση του στη πραγματοποίηση του εν λόγω αγώνα αλλά και όλους τους χορηγούς μεταξύ των οποίων είναι η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη και η εταιρεία ΒΙΚΟΣ.
Στο αγωνιστικό μέρος ,το Σάββατο 18/5 διεξήχθησαν τα ατομικά αγωνίσματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών και τη Κυριακή 19/5 τα διπλά αγωνίσματα βετεράνων και ανεξάρτητων χωριστά. Ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί υπήρξαν οι αθλητές των Ιωαννίνων σε όλες τις κατηγορίες ανεξάρτητα αν έφτασαν στα μετάλλια ή όχι. Μάλιστα στο διπλό αγώνισμα των ανεξάρτητων τα τρία 3 από τα τέσσερα 4 ζευγάρια των ημιτελικών ήταν από τα Γιάννινα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τους Γιαννιώτες αθλητές, που έφτασαν στα μετάλλια:
Κατηγορία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 18-39
3ος (Χάλκινο μετάλλιο) Παντελής Χαρακλιάς
Κατηγορία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 50-59
2ος (Ασημένιο μετάλλιο) Βασίλειος Σιχλιμοίρης
3ος (Χάλκινο μετάλλιο) Νικόλαος Βραζιτούλης
Κατηγορία ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ 50-59
1ος (Χρυσό μετάλλιο) Θεολόγος Καπετανίδης
ΔΙΠΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ
2ΟΙ (Ασημένιο μετάλλιο) Βασίλειος Σιχλιμοίρης/ Νίκος Νικολάου
3οι (Χάλκινο μετάλλιο ) Κωνσταντίνος Χρήστου/ Άγγελος Κοσμάς
3οι (Χάλκινο μετάλλιο ) Νίκος Βραζιτούλης / Χρήστος Καρατζένης