ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟ ΕΚΙ -Κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργία

Τοπικά

Στην απεργιακή συγκέντρωση για τη μέρα της εργατικής πρωτομαγιάς τη Δευτέρα στις 11:00πμ καλεί το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.

Ο εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου κάλεσε όλους να βρεθούν στην απεργιακή συγκέντρωση και να διαδηλώσουν ζητώντας μεταξύ άλλων καλύτερες συνθήκες εργασίας και αύξηση των αποδοχών.

Στην ανακοίνωση-κάλεσμα τονίζονται τα εξής: «Η εργατική τάξη, όλοι οι εργαζόμενοι, οι νέοι και οι νέες της χώρας μας με αισιοδοξία προχωρανε στο δρόμο που χάραξαν οι ήρωες-εργάτες του Σικάγο, οι 200 της Καισαριανής, οι χιλιάδες επώνυμοι και ανώνυμοι αγωνιστές που έπεσαν για το δίκιο της τάξης μας, για την απελευθέρωση από την καπιταλιστική εκμετάλλευση.

1η Μάη, η μέρα που οι εργάτες όλου το κόσμου, αυτοί που κρατούν τους κινητήριους ιμάντες του σύμπαντος, σηκώνουμε ψηλά τις γροθιές μας. Είναι μέρα πάλης, μέρα αγωνιστικής προβολής των αιτημάτων μας, μέρα δοξασμένης θύμησης των αγωνιστών που έπεσαν για το δίκιο της εργατικής τάξης. Στη χώρα μας δυναμώνουμε και ενώνουμε τη φωνή μας μαζί με τους αδελφούς-εργάτες των άλλων χωρών που βρίσκονται σε απεργίες, σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις».