Προτεραιότητα στον Αστυνομικό

Τοπικά

Για τον ρόλο του αστυνομικού αλλά και την αποδοχή του στην ελληνική κοινωνία ρωτήθηκε ο Ανέστης Κωνσταντινίδης

Για τον ρόλο του αστυνομικού αλλά και την αποδοχή του στην ελληνική κοινωνία ρωτήθηκε ο επανεκλέγεις πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ανέστης Κωνσταντινίδης επ’ αφορμή των αποτελεσμάτων των εκλογών.

Ο κ. Κωνσταντινίδης εξήγησε ότι σύμφωνα με παλιότερη έρευνα η ελληνική κοινωνία αναγνωρίζει τον ρόλο και δείχνει εμπιστοσύνη στον αστυνομικό και το δύσκολο έργο που καλείται να φέρει εις πέρας.

Αναφορικά με τα αποτελέσματα των εκλογών επεσήμανε ότι υπήρξε μεγάλη συμμετοχή καθώς ψήφισαν 953 από τα 1044 εγγεγραμμένα μέλη  για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου – Ελεγκτικής Επιτροπής – Εκπροσώπου στο Συμβούλιο Μεταθέσεων και Αντιπροσώπων στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Ο κ. Κωνσταντινίδης επεσήμανε ότι προτεραιότητα τους είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων των αστυνομικών και η αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματός τους «είμαστε πάντα ταγμένοι στην προάσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων και παλεύουμε όπως και οι προκάτοχοι για την διεκδίκηση αιτημάτων με γνώμονα την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας και ασφάλειας» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Το νέο ΔΣ της ΕΑΥΙ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 27 Ιανουαρίου.

Το νέο ΔΣ έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Κωνσταντινίδης Ανέστης

Α ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Χρήστου Αθανάσιος

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Τάγκας Σωτήριος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Βαγγέλης Αλέξανδρος

ΑΝ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Κεφάλας Ευάγγελος

ΤΑΜΙΑΣ :  Μουστακλής Κωνσταντίνος

ΟΡΓ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Παργινός Χρήστος

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ