«Πήραν φωτιά» τα ψαλίδια σε κουρεία και κομμωτήρια

Τοπικά

Με ραντεβού που φτάνουν καθημερινά μέχρι τις 10 το βράδυ και για διάστημα 10 και πλέον ημερών, να έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, ξεκίνησαν τη λειτουργία τους από το πρωί της Δευτέρας τα κουρεία και κομμωτήρια.

Άλλωστε η είδηση ότι από τις 4 Μαΐου θα επαναλειτουργούσαν κανονικά, είχε ήδη οδηγήσει πολλούς πελάτες να κλείσουν τα ραντεβού τους, όπως όμως στο εξής θα γίνεται και η εξυπηρέτησή τους στα κουρεία και κομμωτήρια, όπου επιπλέον των αυστηρών μέτρων υγιεινής και τις συνεχείς απολυμάνσεις θα πρέπει να υπάρχει και διαφορά ενός δεκαλέπτου μεταξύ δύο ραντεβού.

Οι επαγγελματίες του χώρου ωστόσο όπως εξήγησε ο πρόεδρος του Σωματείου Κουρέων – Κομμωτών Ιωαννίνων Νίκος Καλαμπόκης, έχουν ήδη διαμορφώσει κατάλληλα τα καταστήματά τους, τηρώντας στο ακέραιο τα μέτρα πρόληψης και υγιεινής, με απαραίτητο αξεσουάρ τη χρήση της προστατευτικής μάσκας.

Όπως τόνισε μάλιστα ανεξάρτητα από το ότι υπάρχει και ισχυρή σύσταση και στους πελάτες για τη χρήση της μάσκας πολλοί επαγγελματίες δέχονται να εξυπηρετήσουν τον πελάτη, αυστηρά και μόνο εάν και αυτός φορά τη μάσκα.

 

 

 

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ