Οι δρόμοι της πόλης γέμισαν με Αγιοβασίληδες

Τοπικά

Μία διαφορετική νότα στους γιορτινούς πεζόδρομους της πόλης, μέσα σε ένα απόκοσμο σκηνικό που δημιούργησε η πυκνή ομίχλη, αποτέλεσε η επαναφορά μετά από αρκετά χρόνια του Santa Run στα Γιάννενα.

Δεκάδες φίλες και φίλοι του αθλητισμού, όχι όμως μόνον αυτοί, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των διοργανωτών και συμμετείχαν στην πρωτοβουλία που διοργάνωσαν το τμήμα στίβου του ΑΓΣΙ, ο Πύρρος ΑμεΑ Ιωαννίνων, ο Σύλλογος Ιστορικού Κέντρου «Τα Παλιά Γιάννινα» και ο Αθλητικός Όμιλος Ελαφότοπου. Έτσι λοιπόν ντύθηκαν Αγιοβασίληδες, ξεκίνησαν από την πλατεία Μαβίλη και μέσα από τους πεζόδρομους έφτασαν στην  κεντρική πλατεία, όπου και ο τερματισμός της διαδρομής, που επενδύθηκε μουσικά από τους ίδιους, με δεκάδες σφυρίχτρες, πολλές ευχές και ακόμη περισσότερα χαμόγελα.

Εκ μέρους των διοργανωτών και του τμήματος στίβου του ΑΓΣΙ, η Φωτεινή Αγγέλη, απηύθυνε θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν αλλά και στο σύνολο εκείνων των φορέων που συνεργάστηκαν και βοήθησαν για την διεξαγωγή του Santa Run.