Κέρασαν τους επισκέπτες γλυκά και εδέσματα

Τοπικά

Την παραμονή των Χριστουγέννων ήταν η πρωτοβουλία του δήμου Ιωαννιτών με το Δ. ΙΕΚ Ιωαννίνων να προσφέρουν γιαννιώτικο πρωινό σε χιλιάδες επισκέπτες της πόλης και όχι μόνο, στους κεντρικούς πεζόδρομους της πόλης, η πρωτοβουλία που απέσπασε κολακευτικά σχόλια.

Χθες Πέμπτη, ήταν η σειρά της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων, που σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Νήσου και το ΙΕΚ Δέλτα πρόσφεραν εδέσματα της περιοχής στους επισκέπτες που επρόκειτο να επιβιβαστούν ή να αποβιβαστούν από τα καραβάκια στην παραλίμνια περιοχή. Η προώθηση του τουριστικού προϊόντος και η γνωριμία με την τοπική γαστρονομία ήταν ο στόχος της εκδήλωσης αυτής, που επίσης σχολιάστηκε ευμενώς από τους επισκέπτες.

Τόσο ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Στάθης Σιούτης, όσο και ο πρόεδρος της Κοινότητας Νήσου Άρης Λιούμπος αναφέρθηκαν στην πρωτοβουλία και σε άλλες που αναδεικνύουν, όπως είπαν τη φιλοξενία της περιοχής. Ο κ. Λιούμπος παράλληλα αναφέρθηκε και στην τουριστική κίνηση των ημερών προς το Νησί, που καταγράφεται με καλύτερους αριθμούς σε σχέση με το 2019, την τελευταία χρονιά πριν την πανδημία.