ΜΩΥΣΗΣ ΕΛΙΣΑΦ -“Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τους συναδέλφους υγειονομικούς”

Τοπικά

O Δήμαρχος, κάλεσε όλους όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο να το κάνουν και επέμεινε ειδικά για τους υγειονομικούς

Έκκληση σε όλους να εμβολιαστούν και ειδικά στους υγειονομικούς που απο 1η Σεπτεμβρίου θα βρεθούν εκτός εργασίας (θα μπουν σε καθεστώς αναστολής) εαν είναι ανεμβολίαστοι απεύθυνε σαν γιατρός αλλά και σαν Δήμαρχος ο Μωυσής Ελισάφ.

Για ακόμη μια φορά ο Δήμαρχος, κάλεσε όλους όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο να το κάνουν και επέμεινε ειδικά για τους υγειονομικούς που βρίσκονται στα νοσοκομεία: “Στο νοσοκοκείο και τον γιατρό πάμε για να μας κάνει καλά, όχι για να αρρωστήσουμε…” είπε  ο άνθρωπος που έχει περάσει την μισή και παράπανω ζωή του υπηρετώντας την Ιατρική επιστήμη.

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες…»

Ο Μωυσής Ελισάφ μίλησε για ένα “δύσκολο φθινόπωρο” που θα πρέπει να είμαστε όλοι σε ετοιμότητα ενω το ίδιο προσεκτικοί πρέπει να είναι και οι εμβολιασμένοι καθώς πολλές φορές και εξαιτίας του εμβολιασμού δεν τηρούν κατά γράμμα τα όσα ζητάει η επιστήμη για τα ατομικά μέτρα.

“Το εμβόλιο μπορεί να αναχαιτίσει τον ιο. Είναι κρίμα λίγοι συμπολίτες μας που είναι διστακτικοί-δεν μιλάω για τους συνωμοσιολογους, να μη κάνουν το εμβόλιο.  Είναι κρίμα.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τους συναδέλφους μου υγειονομικούς. Ορισμένες κατηγορίες που έρχονται σε επαφή με ασθενείς …είναι υποχρεωτικό να είναι εμβολιασμένοι. Είναι αυτονόητο! Όποιες αντιδράσεις υπάρχουν στερούνται σοβαρότητας. Κάποιες ομάδες πρέπει να εμβολιαστούν και θα έλεγα οτι θα έπρεπε να διευρυνθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και σε κάποιες άλλες επαγγελματικές  ομάδες όπως τα σώματα ασφαλείας” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Τέλος, κάλεσε εκ νέους όλους να τηρούν τις αποστάσεις ειδικά εκείνοι  που έχει παρέλθει μεγάλο διάστημα απο τον εμβολιασμό τους.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ