Πρώτη έκθεση τοπικών προϊόντων

Τοπικά

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και με πολλούς επισκέπτες άνοιξε τις πύλες της η πρώτη έκθεση τοπικών προϊόντων

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και με πολλούς επισκέπτες άνοιξε τις πύλες της η πρώτη έκθεση τοπικών προϊόντων που έκανε η Αναπτυξιακή Εταιρία του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

Η 1η  Έκθεση Τοπικών προϊόντων πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπων αρχών και φορέων της περιοχής,  με πρόθεση να  συμβάλει στην στήριξη των κλάδων τροφίμων και ποτών ενω τα επόμενα χρόνια να συνδράμει περισσότερο  στην αύξηση των εξαγωγών της χώρας αλλά και να μειώσει τα ποσοστά  ανεργίας στην περιοχή μας.

“Είναι μια πρώτη πρωτοβουλία η οποία προσδοκούμε  να φτάσει τα επίπεδα αντίστοιχων εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια  και να προσεγγίζει υψηλές επισκεψιμότητες αλλά και σημαντικές συνεργασίες εκθετών και επισκεπτών” ανέφεραν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου αλλά και οι εκπρόσωποι των αρχών και των φορέων της περιοχής στην τελετή των εγκαινίων όπου βραβεύτηκαν και τρεις νέοι παραγωγοί που διακρίθηκαν για την δραστηριότητά τους.

Η  Έκθεση είχε διακριτικό τίτλο: «Γνωρίζοντας τα τοπικά μας  προϊόντα ».

Η 1η Έκθεση τοπικών προϊόντων έγινε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών καθώς και των Δήμων Ζίτσας & Πωγωνίου.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ