Λ. ΖΑΡΚΑΔΑΣ -«Εμείς ως Ένωση Ξενοδόχων πιστεύουμε στις εταιρείες low cost»

Τοπικά

Ο κ. Ζαρκάδας επανέλαβε την σταθερή βούληση της Ένωσης για ενίσχυση της περιοχής με την έλευση low cost εταιρειών.

Για τα όσα συνέβησαν στην Θεσσαλονίκη με πρωταγωνιστή τον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια κατά την διάρκεια σύσκεψης εργασίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων και τις ξενοδοχειακές ενώσεις, ρωτήθηκε ο Λευτέρης Ζαρκάδας β’ αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων είχε αντιδράσει σθεναρά στα όσα αφορούν τις κινήσεις του Υπουργείου Τουρισμού αναφορικά με την έλευση αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων.

Η έλευση αυτών των εταιρειών, αποτελεί χρόνια και πάγια διεκδίκηση των ξενοδόχων που πιστεύουν ότι με την έλευση αυτών των εταιρειών θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο η επισκεψιμότητα σε όλη την περιοχή των Ιωαννίνων αλλά και της Ηπείρου συνολικά.

Ο κ. Ζαρκάδας δεν θέλησε να κάνει αναφορά στα όσα ξεστόμισε ο υπουργός αλλά επανέλαβε την σταθερή βούληση της Ένωσης για ενίσχυση της περιοχής με την έλευση low cost εταιρειών. «Το να απορρίπτουμε εταιρείες η να λέμε “όχι” ελαφρά την καρδία εμάς δεν μας ικανοποιεί και  θεωρούμε ότι είναι στη λάθος κατεύθυνση.  Βγήκε μια ανακοίνωση από μια εταιρεία χαμηλού κόστους για να φέρει πτήσεις και μάλιστα σε μια περίοδο που μας ενδιαφέρει. Εμείς θεωρούμε ότι αυτή η πρόταση έπρεπε να συζητηθεί» υπογράμμισε.

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα είπε ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης αναφορικά με τις συγκεκριμένες εταιρείες, όπου να υπενθυμίσουμε ότι είχε αναφέρει ότι «δεν τις εμπιστεύεται γιατί έχουν δημιουργήσει προβλήματα», ο κ. Ζαρκάδας δεν συντάχτηκε με την συγκεκριμένη άποψη και επέμεινε στην πρόταση της Ένωσης για να μπουν τα Γιάννενα στον σχεδιασμό αυτών των εταιρειών «Εμείς ως Ένωση ξενοδόχων πιστεύουμε στις εταιρείες χαμηλού κόστους και επιδιώκουμε να έρθουν στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων» κατέληξε.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ