Κάθε Πέμπτη αιμοληψίες στο κέντρο της πόλης

Τοπικά

Ο κ. Τζίμας απεύθυνε κάλεσμα και για αυτή την Πέμπτη στην ανοιχτή αιμοληψία.

«Δώσε Αίμα – Σώσε ζωές». Η ανάγκη για αίμα δεν σταματά ποτέ. Θα σταματήσει όταν και εφόσον αντιληφθούμε όλοι μας ότι μπορούμε και πρέπει να δίνουμε αίμα σε τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να μην υπάρχουν ελλείψεις και να καλύπτονται οι ανάγκες των νοσοκομείων.

Οι σταθερές ανοιχτές αιμοληψίες στο κέντρο της πόλης, στο πάρκο «ΑΙΓΛΗ» (πεζόδρομος Σπ. Κατσαδήμα – έναντι Δικαστηρίων) έρχονται να δώσουν τη δυνατότητα σε όσους θέλουν να αιμοδοτήσουν χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν από το κέντρο της πόλης και χωρίς να πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο και στα κέντρα αιμοδοσίας.

Οι εθελοντικές οργανώσεις μαζί με τον Ερυθρό Σταυρό κατάφεραν και πέτυχαν να αποκτήσουν ένα σταθερό σημείο και αυτό είναι σπουδαίο για όλη την κοινωνία.

Σύντομα όπως ανέφερε ο Νίκος Τζίμας αναμένεται ο χώρος αυτός να αποκτήσει και τα χαρακτηριστικά σταθερού σημείου καθώς σύντομα θα αναβαθμιστεί ο χώρος με μια μόνιμη κατασκευή.

Ο κ. Τζίμας απεύθυνε κάλεσμα και για αυτή την Πέμπτη στην ανοιχτή αιμοληψία.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι αιμοληψίες πραγματοποιούνται από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και το Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων “Γ. Χατζηκώστα” κάθε Πέμπτη από τις 11 π.μ. έως 3 μ.μ.