Η ΠΕΔ Ηπείρου στηρίζει το Γηροκομείο Ζωσιμάδων

Τοπικά

18.000 ευρώ για την εγκατάσταση του συστήματος πυρασφάλειας

Η ΠΕΔ Ηπείρου παρέδωσε στη διεύθυνση του Γηροκομείου Ζωσιμάδων υλικά, κόστους άνω των 18.000 ευρώ, για την εγκατάσταση του συστήματος πυρασφάλειας.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Ηπείρου ανταποκρίνεται σε αίτημα παροχής βοήθειας εκ μέρους του συγκεκριμένου ιδρύματος, αυτή τη φορά όμως, τα μέλη της διοίκησης της ΠΕΔ αισθάνονται ότι συμβάλλουν με καθοριστικό τρόπο, στην εύρυθμη λειτουργία του Γηροκομείου», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Είμαστε ως ΠΕΔ δίπλα σε κάθε τοπικό φορέα και οργανισμό που έχει ανάγκη και που ζητά τη βοήθειά μας. Με φειδώ και περίσκεψη, διαχειριζόμαστε τους διαθέσιμους πόρους της ΠΕΔ Ηπείρου, βοηθώντας κάθε κοινωνική ομάδα που προστρέχει σε μας, είτε είναι οι 160  ηλικιωμένοι φιλοξενούμενοι στο Γηροκομείο Ζωσιμάδων και στο παράρτημά του (Ζωγράφειος Οίκος Ευγηρίας), είτε είναι οι μικροί μαθητές, στους οποίους η ΠΕΔ Ηπείρου δώρισε προ τριετίας τάμπλετ για τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες, στον καιρό της πανδημίας» τονίζει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου Χρ. Ντακαλέτσης.