Η «καρδιά» των Λογιστών και Φοροτεχνικών χτυπά στα Γιάννενα

Τοπικά

Εκατοντάδες λογιστές αναμένεται να βρεθούν στα Γιάννενα προκειμένου να συμμετάσχουν στις εργασίες της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης

Εκατοντάδες λογιστές αναμένεται να βρεθούν στα Γιάννενα από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή, προκειμένου να συμμετάσχουν στις εργασίες της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης του Πανελλήνιου οργάνου που διοργανώνεται στην ηπειρωτική πρωτεύουσα, με τον πρόεδρο των Λογιστών/Φοροτεχνικών Σπύρο Μπέκα, να  τοποθετείται για τη μεγάλη αυτή διοργάνωση η οποία για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια γίνεται εκτός Αθηνών.

Ο κ. Μπέκας αναφέρθηκε σε όλα τα μεγάλα θέματα που αναμένεται να συζητηθούν και αφορούν τις διεκδικήσεις του κλάδου καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί οι απαιτήσεις από τους λογιστές/φοροτεχνικούς, ενώ κανένα από τα βασικά θέματα των λογιστών δεν φαίνεται να έχει επιλυθεί.

Κατά την διάρκεια των εργασιών που θα γίνουν στο ξενοδοχείο Du lac θα γίνει ο απολογισμός των πεπραγμένων και αναμένεται να ακολουθήσουν και οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων εκπροσώπων που θα αναλάβουν την διεκδίκηση λύσεων στα πάγια αιτήματα του κλάδου.

«Ανάμεσα στα θέματα είναι αυτά που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία μας καθώς υπάρχουν θέματα με άδειες που δεν μπορούμε να δώσουμε ή να πάρουμε» ανέφερε ο κ. Μπέκας.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ