ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΚΙΚΑΣ -«Προσβάλει το θεσμό ο τρόπος εκλογής»

Τοπικά

Την εκλογή του Μάκη Χρυσοστόμου στη θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου σχολίασε ο Γρηγόρης Γκίκας  κάνοντας λόγο για «χειροτονία»… του νέου προέδρου.

Η εκλογή του κ. Χρυσοστόμου στη θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου έγινεσύμφωνα με τον κ. Γκίκα « με τρόπο παράδοξο που πραγματικά θέτει σε αμφισβήτηση τον θεσμό».

Όπως εξηγεί και σε σχετική ανακοίνωση, από τα 31 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, εκ των οποίων τα 15 ανήκουν στην παράταξη του κ. Δημητρίου , τον κ. Χρυσοστόμου ψήφισαν τα 13 μέλη, από τους οποίους οι 11 από την παράταξη του κ. Δημητρίου και 2 «αποστάτες» από την παράταξη του κ. Μήτση , ο οποίος δήλωσε ότι απέχει από την διαδικασία , κάτι που εξαρχής είχε κάνει και η παράταξη «Ισχυρό Επιμελητήριο» του κ. Γκίκα.

«Αυτή τη στιγμή ο σημερινός πρόεδρος του Επιμελητηρίου , Μάκης Χρυσοστόμου , δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση την πλειοψηφία των εκλεγμένων μελών του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου. Πρόκειται για έναν πρόεδρο της μειοψηφίας , στον οποίο ως «Ισχυρό Επιμελητήριο» δεν πρόκειται να δώσουμε καμία πίστωση χρόνου. Θα σταθούμε δε απέναντι σε οποιαδήποτε απόφαση που κινείται σε βάρος των επιχειρήσεων του νομού Ιωαννίνων, για τα συμφέροντα των οποίων θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε», κατέληξε.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ