Στόχος η ποιοτική στελέχωση της ομάδας

Αθλητικά

Το βλέμμα στην επόμενη μέρα έχουν όλοι στον οργανισμό του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς η ομάδα μπαίνει σε μια νέα εποχή

Το βλέμμα στην επόμενη μέρα έχουν όλοι στον οργανισμό του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς η ομάδα μπαίνει σε μια νέα εποχή ύστερα από την απώλεια του φυσικού επί χρόνια ηγέτη του Γ. Χριστοβασίλη, με τα ηνία της ομάδας να έχουν περάσει στους γιούς του εκλιπόντος, Γιάννη και Παναγιώτη Χριστοβασίλη, πράγμα που σημαίνει, πως από εδώ και στο εξής μπαίνει μια… φρέσκια ματιά στα διοικητικά της ομάδας.

Από τα πρώτα… καθήκοντα των ιδιοκτητών της ομάδας, θα είναι να ξεκαθαρίσει το ζήτημα του προπονητή, με τον Γ. Χριστοβασίλη να είναι αυτός που έδειξε πίστη στο πρόσωπο του Θανάση Στάικου, πέρα από τις φωνές που έκαναν λόγο για ρίσκο, με την επιλογή του εν τέλει να τον δικαιώνει.

Η ομάδα της νέας σεζόν

Από τα πιο σημαντικά ζητήματα θα είναι, ασφαλώς, η στελέχωση του ΠΑΣ Γιάννινα για τη νέα σεζόν, με τις προσθαφαιρέσεις στο ροστερ να είναι ανοικτές, καθώς λήγουν συμβόλαια με σημαντικότερα του Τσιντώτα που αν μείνει Ελλάδα θα προτιμήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα χωρίς δεύτερη σκέψη και του Κόντε που ουσιαστικά έχει προαναγγελθεί η παραμονή του. Από εκεί και πέρα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα του Παναγιώτη Τζίμα και αν ο ΠΑΟΚ θα τον αφήσει και δεύτερη σεζόν είτε ως δανεικό είτε ως ελεύθερο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα σαφώς θα προτιμούσε να τον έχει δικό του, ίσως προσφέροντας ποσοστό μεταπώλησης στον ΠΑΟΚ, όπως είχε γίνει με Περέα και Παναθηναϊκό. Προς το παρόν όμως δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι με σιγουριά.

Υπάρχουν και οι περιπτώσεις παικτών που έχουν απασχολήσει μεταγραφικά άλλους συλλόγους. Για τον Πήλιο υπάρχει ενδιαφέρον από Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Για τον Καραχάλιο επίσης είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον από το εξωτερικό και θα δούμε αν θα προκύψει κάτι καινούργιο και πιο χειροπιαστό.

Όπως και να έχει, η επόμενη μέρα για τον ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να είναι ενδιαφέρουσα, με ένα νέο κεφάλαιο να ξεδιπλώνεται τόσο για τα αδέρφια Χριστοβασίλη, όσο και για το φίλαθλο κοινό της ομάδας.