Έτοιμα για την επιστροφή των μαθητών τα αστικά

Τοπικά

Έτοιμο να υποδεχθεί τους μαθητές που επιστρέφουν από την ερχόμενη Δευτέρα στα σχολεία τους είναι το Αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων με την έναρξη των μαθημάτων στις 11 Μαΐου για τους μαθητές Τρίτης Λυκείου και στις 18 Μαΐου για τους μαθητές των Γυμνασίων και των άλλων δύο τάξεων του Λυκείου.
Ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Στεφ. Μουστακλής τόνισε ότι κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί για τυχόν φαινόμενα συνωστισμού στα λεωφορεία, από τη στιγμή που το μαθητικό δυναμικό θα προσέρχεται εκ περιτροπής στα σχολεία. «Ακόμη όμως και στην περίπτωση που διαπιστώσουμε ότι υπάρχει πρόβλημα ή συνωστισμός είμαστε άμεσα έτοιμοι να εκτελέσουμε τα δρομολόγια με επιπλέον λεωφορεία, ώστε να μην δημιουργηθεί το παραμικρό», ανέφερε ο κ. Μουστακλής.
Παράλληλα, θετικά είναι τα μηνύματα από την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των περισσότερων γραμμών του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων εντός του αστικού ιστού, αλλά κυρίως προς την περιφέρεια του λεκανοπεδίου, με τους επιβάτες να κάνουν τις μετακινήσεις τους προς την πόλη, με τα λεωφορεία.
Τα αυστηρά μέτρα και η υποχρέωση για τη χρήση μάσκας προστασίας εφαρμόζονται στο ακέραιο υπογράμμισε ο κ. Μουστακλής, τόσο από τους οδηγούς όσο και από τους επιβάτες. Υπενθύμισε παράλληλα, ότι τα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ καθαρίζονται και απολυμαίνονται καθημερινά, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να καθησυχάσει την όποια ανησυχία του επιβατικού κοινού.