Είχαν κάνει καζίνο το καφενείο

Τοπικά
  • Χειροπέδες σε δώδεκα άτομα

Κατηγορούμενοι για κατά περίπτωση παράβαση των διατάξεων της νομοθεσίας περί παιγνίων, όπλων και λαθρεμπορίας συνελήφθησαν αργά το βράδυ του Σαββάτου σε χωριό του Δήμου Νικολάου Σκουφά Άρτας συνολικά δώδεκα άτομα (έντεκα άνδρες και μία γυναίκα), ηλικίας από 36 έως 87 ετών.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Άρτας

Ειδικότερα, διενεργήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος σε καφενείο σε χωριό του Δήμου Νικολάου Σκουφά Άρτας, όπου διαπιστώθηκε η παράνομη διεξαγωγή του τυχερού παιχνιδιού «ζάρια».

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι η 50χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος είχε επιτρέψει σε δέκα άτομα τη συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή με χρήματα του προαναφερόμενου τυχερού παιγνιδιού ενώ ένας 50χρονος εκτελούσε χρέη παρατηρητή – «τσιλιαδόρου».

Στους χώρους του καταστήματος και στην κατοχή των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.750 ευρώ, ένα τραπέζι και ένα ζεύγος ζαριών, εξήντα ζάρια και δεκαοκτώ πλαστικά ποτήρια, μία σακούλα με λαθραίο καπνό βάρους 1.100 γραμμαρίων, ένα πιστόλι, δύο κυνηγετικά όπλα και ένα μαχαίρι.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.