Διακοπή ρεύματος την Τετάρτη

Τοπικά

Για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 10-06-2020 ως εξής:

Α) Από ώρα 08:00 πμ έως 11:00 πμ στις παρακάτω περιοχές: Ιωάννινα στην συμβολή των οδών Δωδώνης & Στ. Νιάρχου, Απελευθέρωσης, Γέφυρα Παπαστάθη, Γέφυρα Τσιμόβου, Κρουκίας, Γεωργ. Περίδη, Απ. Παύλου, Κρεμαστού και παρόδους, πέριξ επιχειρήσεων ζαχαροπλαστείο Μάντζιου – ανθοπωλείο VALENTINA – υπεραγορά κρεάτων Παπαμάνου.

Β) Από ώρα 11:30 πμ έως 13:30 μμ στις παρακάτω περιοχές: Σταυράκι στην οδό Καραϊσκάκη, Βλαχόστρατα από το ύψος της οδού Ανδρούτσου έως Αδαμαντίου Κασιούμη και οδό Ιπποκράτους.

Γ) Από ώρα 12:30 μμ έως 14:00 μμ στις παρακάτω περιοχές: Ζωτικό.

Δ) Από ώρα 14:15 μμ έως 15:30 μμ στις παρακάτω περιοχές: Μπεστιά.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης των διακοπών που αναφέρονται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ ΑΕ, θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφάλειας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχημάτων.