Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος για όλες τις τσέπες

Τοπικά

Τι λέει ο Γιώργος Αναστασίου για το εύρος των τιμών

Τα Χριστούγεννα είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες του χρόνου και η διακόσμηση του χώρου μας είναι ένα από τα στοιχεία που τα κάνει μία τόσο ξεχωριστή και αγαπημένη γιορτή.

Το δέντρο, οι γιρλάντες, το γκι, τα στολίδια, τα φωτάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, οι κάλτσες είναι μερικά μόνο από αυτά που γεμίζουν το σπίτι μας και του δίνουν μία παραμυθένια όψη. Αυτό το παραμύθι είναι που λατρεύουν τα παιδιά και μένει ως ανάμνηση από τα παιδικά τους χρόνια.

Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι λόγοι για τους οποίους κάποιος θα επέλεγε να στολίσει. Κυρίως για λόγους νοσταλγίας ώστε να ξαναζήσει την μαγεία. Σε έναν κόσμο γεμάτο πίεση και άγχος, ειδικά την περίοδο της πανδημίας,  οι άνθρωποι επιθυμούν να συσχετίσουν πράγματα που τους κάνουν ευτυχισμένους και η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση προκαλεί αυτό το συναίσθημα!

Ο Γιώργος Αναστασίου γνωρίζει πολύ καλά τον τομέα της διακόσμησης καθώς ασχολείται με το αντικείμενο πολλές δεκαετίες.

Στο κατάστημά του μπορεί κάποιος να βρει τα πάντα γύρω από την διακόσμηση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Μάλιστα, το κατάστημα εξοπλίζει και άλλα καταστήματα που θέλουν να διακοσμήσουν τις βιτρίνες τους και να «ντυθούν» γιορτινά δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα που όλοι μας έχουμε ανάγκη,

Τα τεχνητά δέντρα που έχει ήδη στολίσει εδώ και ημέρες  κερδίζουν τις εντυπώσεις μαζί φυσικά με τον φωτισμό αλλά και τα εντυπωσιακά στολίδια.

Άλλωστε η μαγεία των Χριστουγέννων κρύβεται στην αστερόσκονη και τα στολίδια που αντανακλούν το φως.

Ο κ. Αναστασίου ρωτήθηκε για την διαμόρφωση των τιμών καθώς φέτος και εξαιτίας της πανδημίας υπήρξε αύξηση στα κόστη των μεταφορικών.

«Ο κόσμος έχει ανάγκη να φτιάξει την διάθεσή του. Ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος μας βοηθάει να μπούμε στο κλίμα των Χριστουγέννων, να αισθανθούμε διαφορετικά. Να νιώσουμε πιο ζεστά, πιο όμορφα» ανέφερε ενώ συμπλήρωσε ότι «με έρευνα αγοράς μπορεί ο καθένας να βρει διακοσμητικά ή και δέντρα για να στολίσει το σπίτι ή την επιχείρησή του. Είναι είδη που απευθύνονται σε όλες τις τσέπες».

Ερωτηθείς για τις ελλείψεις εξαιτίας και της πανδημίας, ο κ. Αναστασίου υποστήριξε ότι υπήρξαν κυρίως καθυστερήσεις στις παραδόσεις «δημιουργήθηκαν καθυστερήσεις ενώ αυξήθηκαν κατακόρυφα τα κόστη μεταφοράς από τις ναυτιλιακές εταιρείες. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά είδη για να καλυφθούν οι ανάγκες του κοινού».

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ