Θ. ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ – «Η χώρα χρειάζεται ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν»

Πολιτική

Οι Ευρωεκλογές αποτελούν το πεδίο σύγκρουσης ανάμεσα στην αλήθεια και τον λαϊκισμό, υποστήριξε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα Γιάννενα ο Ευρωβουλευτής και ιστορικός αρχηγός της Εθνικής Ομάδας του Euro 2004 Θοδ. Ζαγοράκης.
«Η χώρα χρειάζεται ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν. Θεωρώ ότι όλοι έχουν δικαίωμα να θέτουν στην κρίση των συμπατριωτών τους τον εαυτό τους και να διεκδικούν την ψήφο τους. Όλα κρίνονται από την αποτελεσματικότητα, τη συνέπεια και τον σεβασμό», σημείωσε, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΙΤV, απαντώντας στην επισήμανση του υποψήφιου Ευρωβουλευτή κ. Καμίνη, ότι στις Ευρωεκλογές δεν επιλέγουμε ποδοσφαιριστές ή τραγουδιστές.
Τέλος, με την ιδιότητα και του πολιτικού αλλά και του βετεράνου ποδοσφαιριστή ο κ. Ζαγοράκης χαρακτήρισε «τραγική» την κατάσταση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, επιρρίπτοντας την βασική ευθύνη στην πολιτεία όπως αυτή εκφράζεται σήμερα από τον υφυπουργό Γ. Βασιλειάδη.
«Είναι τραγικό να μην μπορούμε να διοργανώσουμε έναν τελικό κυπέλλου, είναι τραγικό να ολοκληρώνονται τα πρωταθλήματα και να μην γνωρίζουμε πόσες ομάδες υποβιβάζονται και πόσες ανεβαίνουν κατηγορία», τόνισε χαρακτηριστικά.