ΣΥΡΙΖΑ – Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο των Ιωαννίνων

Πολιτική

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για τις υποψηφιότητες στις εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου.
Και στα Γιάννενα, το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμο ενώ όλα τα στελέχη ρίχνονται στην προεκλογική μάχη ενόψει της «μητέρας των μαχών»: Των εθνικών εκλογών.
Και οι τέσσερις πρώην βουλευτές συμμετέχουν στην εκλογική μάχή ενώ το ψηφοδέλτιο συμπληρώνεται και από πρόσωπα γνωστά που έχουν δώσει και άλλες εκλογικές μάχες στο παρελθόν.
Ο Κώστας Μπασιούκας, ανακοίνωσε τα ονόματα των ανθρώπων που συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Ιωαννίνων ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης.

«ΣΥΡΙΖΑ ή Κυβέρνηση της ΝΔ και άλλων συνοδοιπόρων της;»
Ο κ. Μπασιούκας έθεσε το δίλημμα ενόψει των εκλογών. Δίλημμα που θέτει κεντρικά ο ΣΥΡΙΖΑ: «Ο αγώνας που έχουμε μπροστά μας είναι ένας δύσκολος αγώνας, όμως πιστεύουμε ότι θα τον κερδίσουμε. Την επομένη των Εθνικών εκλογών είτε θα έχουμε προοδευτική και δημοκρατική Κυβέρνηση, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία είτε θα έχουμε Κυβέρνηση της ΝΔ και άλλων συνοδοιπόρων της από τη δεξιά και την ακροδεξιά» είπε ενώ απεύθυνε κάλεσμα στους πολίτες «Απευθύνουμε, με την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου μας, δημοκρατικό προσκλητήριο σε όλους τους πολίτες του Ν. Ιωαννίνων. Είμαστε έτοιμοι να συμπορευτούμε με όλους εκείνους μας που αναγνωρίζουν την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ τα τέσσερα τελευταία χρόνια, να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια με γνώμονα πάντα το συμφέρον της πατρίδας μας και όλων των Ελλήνων».

Στόχος να φτάσει το μήνυμα παντού!
Ο κ. Μπασιούκας υποστήριξε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία ώστε να φτάσει και να διαχυθεί παντού το μήνυμα της προσπάθειας του ΣΥΡΙΖΑ:
«Έχουμε ήδη ξεκινήσει την προσπάθειά μας ώστε να φτάσει η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σε κάθε γειτονιά και χώρο δουλειάς , σε κάθε χωριό του Νομού Ιωαννίνων. Τώρα ψηφίζουμε για τη ζωή μας. Τώρα είναι η ώρα του αγώνα, μέχρι την Κυριακή των εκλογών, στοχεύοντας σε ένα μόνο αποτέλεσμα: Τη νίκη των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων».
Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αλφαβητικά έχει ως εξής:
Αναγνώστου – Κουμπλομάτη Φανή
Καραγιάννης Ιωάννης
Μαντάς Χρήστος
Νάσση Όλγα
Σπέγγος Αριστείδης – Δημήτριος (Άρης)
Στέφος Ιωάννης
Τζούφη Μερόπη
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ