Στην Πλατεία Μαβίλη η κεντρική ομιλία του Θωμά Μπέγκα

Πολιτική

Με φόντο τη λίμνη θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 23 Μαΐου και ώρα 8 το βράδυ στην Πλατεία Μαβίλη την Κεντρική Προεκλογική Ομιλία του ο Θωμάς Μπέγκας, νυν δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα».
Ο κ. Μπέγκας καλεί όλους τους δημότες «σε μια γιορτή της αλήθειας» και όπως τονίζει «βαδίσαμε όλο αυτό το διάστημα προς την τελική ευθεία των εκλογών με την αλήθεια του έργου μας. Το μήνυμα των πολιτών είναι πλέον ισχυρό. Θα συνεχίσουμε και την επομένη των εκλογών όλοι μαζί συνοδοιπόροι στον κοινό αγώνα, για να κάνουμε πραγματικότητα τα Νέα Γιάννενα».
Ξεκινώντας από χθες Δευτέρα, η «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» πραγματοποιεί τις κεντρικές της προεκλογικές εκδηλώσεις με ομιλίες του Θωμά Μπέγκα στις έδρες των Εκλογικών Περιφερειών.
Έτσι χθες Δευτέρα ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος μίλησε στην Πεδινή. Σήμερα Τρίτη και ώρα 8.30 το βράδυ θα μιλήσει στο Πέραμα, αύριο Τετάρτη στις 8.30 το βράδυ στην Ανατολή, την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η Κεντρική Προεκλογική Εκδήλωση στις 8 το βράδυ στην Πλατεία Μαβίλη και τέλος την Παρασκευή το πρωί θα επισκεφθεί το Νησί και το βράδυ ώρα 8.30 θα μιλήσει στον Κατσικά, ολοκληρώνοντας με την Εκλογική Περιφέρεια Παμβώτιδας τις προεκλογικές δραστηριότητες.