Οι προτάσεις της Έφης Αχτσιόγλου για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Πολιτική

«Υπάρχει προοπτική στην ελληνική κοινωνία και μπορούμε να φέρουμε μια διαφορετική διακυβέρνηση για τον τόπο», ανέφερε μεταξύ άλλων από τα Γιάννενα

«Υπάρχει προοπτική στην ελληνική κοινωνία και μπορούμε να φέρουμε μια διαφορετική διακυβέρνηση για τον τόπο», ανέφερε μεταξύ άλλων από τα Γιάννενα όπου βρέθηκε για λίγες ώρες η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έφη Αχτσιόγλου.

Η βουλευτής Δυτικού Τομέα ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια για την αρχηγία του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης πραγματοποίησε παρουσία βουλευτών και μελών του κόμματος ανοιχτή πολιτική εκδήλωση. Στην εκδήλωση παρόντες ήταν μεταξύ άλλων οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη και Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας.  Την κα Αχτσιόγλου προλόγισε ο γραμματέας της ΝΕ Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, Σάββας Δημητριάδης την οποία και καλωσόρισε στην πρωτεύουσα της Ηπείρου λίγο πριν την εκκίνηση του διαρκούς συνεδρίου που θα ξεκινήσει το Σάββατο στην Αθήνα.

Η υποψήφια πρόεδρος στις σύντομες δηλώσεις της πριν την ομιλία υποστήριξε ότι επρόκειτο για μια δημιουργική εσωκομματική περίοδος που αυξάνει την συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ. Στάθηκε στον σεβασμό του ενός υποψηφίου στον άλλον και τον διάλογο που έχει αναπτυχθεί και που βοηθάει στην ανάπτυξη των θέσεων και των προτάσεων για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ.

Εν συνεχεία επικεντρώθηκε στην σημερινή κατάσταση και τις εξελίξεις θέτοντας στο στόχαστρο την πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ αλλά και τις συνθήκες έλλειψης ασφάλειας, οικονομικής ανέχειας και αστάθειας σε πολλούς τομείς

«Έχουμε δυνατότητες ως χώρα και ως κοινωνία και πρέπει να παλέψουμε για περισσότερα δικαιώματα και καλύτερες εργασιακές σχέσεις. Υπάρχει προοπτική στην ελληνική κοινωνία και μπορούμε να φέρουμε μια διαφορετική διακυβέρνηση για τον τόπο» υπογράμμισε η κα Αχτσιόγλου.

Στην κεντρική της ομιλία ασκήθηκε σκληρότερη κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης των δυο μηνών ενώ επικεντρώθηκε στην τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή εξαιτίας των πυρκαγιών στη χώρα μας.

Και ο Στέφανος Κασσελάκης υποψήφιος

Την απόφασή του να διεκδικήσει και επίσημα την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε και επίσημα ο Στέφανος Κασσελάκης. «Έχω επίγνωση ότι δε διαθέτω κομματική προϋπηρεσία. Η προϋπηρεσία μου είναι στην εργασία, στην κοινωνική ζωή. Η υποψηφιότητα που τώρα θέτω δείχνει έναν άλλο δρόμο: Από την κοινωνία και για την κοινωνία.

Αρκετές γενιές χάθηκαν. Είναι ώρα να φτιάξουμε το Ελληνικό Όνειρο που τόσο έχουμε ανάγκη. Με ένα κράτος που διασφαλίζει ισοτιμία στην ευκαιρία. Με έναν πολίτη που το μέλλον του δεν προδιαγράφεται από το πού και πώς γεννήθηκε», αναφέρει.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ