Ο Δ. Κουτσούμπας στα Γιάννενα

Πολιτική

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε του ΚΚΕ θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην πολιτική εκδήλωση της κομματικής οργάνωσης Ιωαννίνων που θα πραγματοποιηθεί στις 19.00, ανήμερα της επετείου απελευθέρωσης των Ιωαννίνων, στο ξενοδοχείο Du Lac.
Σχετικές με την πολιτική εκδήλωση και ομιλία του κ. Κουτσούμπα ήταν οι δηλώσεις που έκανε εκ μέρους της επιτροπής περιοχής Ηπείρου – Κέρκυρας – Λευκάδας ο Τάσος Τόκας, απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής στους πολίτες για την ομιλία του κ. Κουτσούμπα.
Όπως είπε, η πολιτική εκδήλωση θα έχει σαφή πολιτικά χαρακτηριστικά, με τοπικές και κεντρικές αναφορές, όπως είναι η αλήθεια που κρύβεται πίσω από την δήθεν έξοδο από τα μνημόνια, αλλά και πίσω από τις κάλπικες προεκλογικές αντιπαραθέσεις ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ.
«Υπάρχουν ζητήματα που αφορούν τα εθνικά συμφέροντα και τις γεωπολιτικές εξελίξεις στη Μεσόγειο, ζητήματα που αναδεικνύονται από τη συμφωνία των Πρεσπών, που ανοίγει το δρόμο για αλλαγές συνόρων στα Βαλκάνια. Απευθύνουμε κάλεσμα στους πολίτες να βρεθούν στην πολιτική συγκέντρωση και να ακούσουν την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για την αποφασιστική λαϊκή αντεπίθεση και την αλλαγή του εκμεταλλευτικού συστήματος», ανέφερε ο κ. Τόκας.