ΜΕΡ. ΤΖΟΥΦΗ -Συγχαρητήρια στο νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Πολιτική

Τα θερμά της συγχαρητήρια απηύθυνε στο νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σύντροφο Στέφανο Κασσελάκη, η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μερόπη Τζούφη.

Η κα Τζούφη άκανε λόγο για μια νέα εποχή για τον προοδευτικό χώρο και την Αριστερά: «με το κόμμα μας να καλείται να βρει το βηματισμό, να ανταποκριθεί στον ιστορικό του ρόλο και να κρατήσει ζωντανή την παρακαταθήκη που αφήνει ο Αλέξης Τσίπρας. Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε, ανταποκρίθηκε μαζικά και έστειλε μήνυμα ανανέωσης και ελπίδας. Ζητά να ανταποκριθούμε με επιτυχία στο ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να διεκδικήσουμε με αυτοπεποίθηση την ανατροπή της κυβέρνησης ΝΔ. Ο νέος πρόεδρος καλείται πλέον να διαφυλάξει την ενότητα και να προετοιμάσει το κόμμα μας για τις επόμενες πολιτικές μάχες σε όλα τα επίπεδα», τόνισε.

Σημείωσε, επίσης, πως «Όλες και όλοι καλούμαστε να εργαστούμε σκληρά και μεθοδικά ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να γίνει εκ νέου ελκυστικός, να ενισχύσει τη ριζοσπαστικότητά του, να εμπλέξει τη νέα γενιά, να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των πολλών και να διασφαλίσει τα κεκτημένα του κόσμου της εργασίας και της παραγωγής. Με λίγα λόγια, ένα ριζοσπαστικό κόμμα της Αριστεράς, ικανό να εκφράσει αγωνίες της κοινωνίας και να θέσει αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης της χώρας».

Τέλος, τα συγχαρητήριά της απηύθυνε και στη «συντρόφισσα», όπως την αποκάλεσε  Έφη Αχτσιόγλου για τις θέσεις, το ύφος και το ήθος που επέδειξε κατά την προεκλογική της εκστρατεία.

«Οι δυσκολότερες μάχες είναι μπροστά μας και δεν περισσεύει κανείς και καμία. Η προσπάθεια μας να αλλάξουμε τη χώρα, να αποκαταστήσουμε την κοινωνική δικαιοσύνη, να προστατέψουμε τα δημόσια αγαθά και την αξία της ζωής, συνεχίζεται πιο ενωμένα, πιο συσπειρωμένα και πιο μαχητικά», κατέληξε η κα Τζούφη.