Μ. ΚΕΦΑΛΑ -Επίσκεψη στη νέα μονάδα του ΟΚΑΝΑ

Πολιτική

Τη νεοσύστατη Μονάδα Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης (ΜΟΘΕ) του ΟΚΑΝΑ στο Γ.Ν.Ι «Γ.Χατζηκώστα» επισκέφθηκε η Μ. Κεφάλα

Τη νεοσύστατη Μονάδα Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης (ΜΟΘΕ) του ΟΚΑΝΑ στο Γ.Ν.Ι «Γ.Χατζηκώστα» επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ., Μ. Κεφάλα, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ, Αθ. Θεοχάρη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους συναντήθηκαν και συνομίλησαν με τη διεπιστημονική ομάδα της δομής συζητώντας για θέματα που αφορούν στη λειτουργία της, καθώς εξυπηρετούνται ωφελούμενοι από ολόκληρο το νομό χωρίς να χρειάζεται να μετακινούνται σε άλλες περιοχές.

Ήδη στη ΜΟΘΕ ωφελούνται περισσότερα από 50 άτομα με απώτερο στόχο την κάλυψη σχεδόν 100-120 ατόμων. Η διεπιστημονική προσέγγιση από ιατρό, ψυχολόγο, νοσηλευτή και κοινωνικό λειτουργό συμβάλει στην διαχείριση και αντιμετώπιση της εξάρτησης. Πλέον ο Νομός Ιωαννίνων καλύπτεται θεραπευτικά από την Μονάδα Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης.

Η κα Κεφάλα ήταν αυτή που ανέδειξε την ανάγκη δημιουργίας δομής στα Ιωάννινα και συνέβαλε με κάθε δυνατό μέσο να καλυφθούν οι θεραπευτικές ανάγκες των πολιτών της Ηπείρου.