ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ – Στις εγκαταστάσεις του ΣΥΔΛΙ η Όλυ Τσουμάνη

Πολιτική

Στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου Ύδρευσης Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων (ΣΥΔΛΙ) βρέθηκε τη Δευτέρα η υποψήφια Δήμαρχος με την Λαϊκή Συσπείρωση Όλυ Τσουμάνη.
Η Όλυ Τσουμάνη συζήτησε με τους εργαζόμενους και ενημερώθηκε για τους όρους εργασίας, τις αποστάσεις που καλούνται να διανύουν καθημερινά οι εργαζόμενοι εξαιτίας του μεγάλου δικτύου υδροδότησης του Συνδέσμου αλλά και τις δυσκολίες που προκύπτουν εξαιτίας της ύπαρξης ενός μόνο μονίμου διοικητικού υπαλλήλου.
Η υποψήφια του ΚΚΕ για το Δήμο Ιωαννιτών κατά τη συνάντηση ανέλυσε στους εργαζόμενους τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για το νερό οι οποίες απορρέουν από την αντίληψη ότι το νερό είναι κοινωνικό αγαθό κι όχι εμπόρευμα. «Απ αυτή την άποψη τα μέτρα για την προστασία του νερού (αντλιοστάσια, δίκτυα κλπ) δεν θα είναι ποτέ ολοκληρωμένα γιατί δεν είναι στις προθέσεις τους κράτους να αντιμετωπίσουν το ζήτημα ως κοινωνική ανάγκη. Το ΚΚΕ και οι κομμουνιστές δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι είμαστε και θα παραμείνουμε μπροστάρηδες στην προσπάθεια για τη δημιουργία ενιαίου φορέα διαχείρισης των υδάτων, για προσλήψεις μονίμου προσωπικού που στην συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να είναι διοικητικό αλλά και επιστημονικό προσωπικό. Δώσαμε μάχες για τις προσλήψεις με την 3Κ και συνεχίζουμε να πιέζουμε ώστε να επισπευτούν οι διαδικασίες για τις προσλήψεις» ανέφερε.